Obavijesti

Viral

Komentari 25

Kako su Clooney i Pitt prodali najbolje 'Prvi april!' fore ikad

Prvi april obično je dan za sitne i bezazlene podvale. No, krema Hollywooda stvari je odlučila odvesti na sasvim novu razinu i prirediti najspektakularnije podvale ikad

VIDEO

3. Brad Pitt uvjerio kolege na setu da je stigao kraj svijeta

Giphy

Brad Pitt već je desetljećima jedna od najvećih i najbolje plaćenih faca Hollywooda. Da, znamo, ovo zvuči kao da je čovjek vrlo star, no eto, krajem prošle godine napunio je 51 godinu. Tijekom 1999. on je taman završio snimanje kultnog 'Fight Cluba'. Svi osim najmlađih sjetit će se straha koji su širili čak i ozbiljniji mediji prema kojima računala nisu bila programirana za dolazak 2000. godine. Zbog toga će, pričalo se, sva elektronika prestati s funkcioniranjem, a svijet će postati pustopoljina nalik onoj iz Poludjelog Maxa. 

To se, naravno, nije dogodilo. U biti - malo i jest - prijateljima Brada Pitta, tog nepopravljivog, khm, vragolana. Jednom su prilikom Pitt i Fincher (redatelj Fight Cluba) zakupili posjed u Meksiku, napunili ga prijateljima i - zabava je mogla početi. Ona je trajala sve do ponoći, a u ponoć su se ugasila sva svjetla. Uzvanici su pohrlili na telefone. Telefoni ne rade. Nastao je potpuni kaos. To je to, pomislili su mnogi - tako izgleda početak kraja svijeta. Svjetla su se vratila i na sekundu su svi odahnuli. A onda su na posjed granule vladine snage naoružane do zuba i u mrak odvele jednog od Bradovih prijatelja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sve to iscenirao je, dakako, Brad Pitt. U pitanju je bila proslava Nove godine, no sigurni smo da se Pitt prestrašenim prijateljima nakon svega zadovoljno proderao: '1. april, naivčine!'. 

2. Daniel Radcliffe prvi je april slavio svaki dan, mjesecima

Giphy

Uloga Harryja Pottera je Daniela Radcliffea pretvorila u ultimativnu superzvijezdu koju su na svakom trenutku pratili paparazzi. To mu je predstavljalo poseban problem kada je počeo glumiti u kazališnoj predstavi 'Equus' u kojoj se, između ostaloga, pojavljivao kao od majke rođen. Rad u kazalištu znači svakodnevne probe te svakodnevnu gnjavažu u vidu paparazza. I tako je mladi Daniel došao na ideju. Naime, kada je dvije večeri zaredom nosio istu odjeću, shvatio je da su drugu večer paparazzi nezadovoljno mrmljali i bili mnogo manje napadni i entuzijastični oko toga za ulove dobar kadar. 

Dobro ste pogodili - čovjek je jednostavno odlučio svaki, ali baš svaki dan nositi istu odjeću. Istu šiltericu, istu jaknu, istu kratku majicu, iste traperice, iste tenisice. Paparazze je to toliko isfrustriralo da su ga jednostavno prestali gnjaviti. Nekoliko godina kasnije, 2013., Radcliffe je počeo glumiti u još jednoj kazališnoj predstavi - 'The Cripple of Inishmaan'. Tada je izveo identičan trik, samo s drugom kombinacijom. 

I tako je Radcliffe mjesecima, pa i godinama, svako jutro vjernim pratiteljima paparazzima svojom odjevnom kombinacijom poručivao: 'Prvi april, ekipa!'

1. George Clooney iscenirao vjenčanje Brada i Angeline i nasamario stotine paparazza

Giphy

George Clooney je, priznaju njegovi prijatelji, jedan od najtemeljitijih majstora podvale na svijetu. I dok svaka normalna podvala traje nekoliko sekundi, minuta ili sati, njegove traju godinama. Tako je svojem najboljem prijatelju Richardu Kindu 'prodao' da ide na tečaj slikanja samo da bi kupio užasnu sliku, potpisao ju i za rođendan poklonio Kindu. Naravno, ovaj ju je iz ljubaznosti stavio na zid iako ju je mrzio. Nekoliko godina kasnije Kind je gledao televiziju. U jednoj je emisiji gostovao Clooney i ispričao kako je nasamario Kinda. To se zove ustrajnost!

Svoju najveću podvalo Clooney je pak izveo 2006. godine. Tada su po prvi puta započele glasine o vjenčanju Brada Pitta i Angeline Jolie. Mediji su spekulirali da će se to dogoditi na Clooneyjevom imanju u Italiji. Kad je to pročitao, Clooney je uskoro počeo s uređivanjem okućnice, postavljanjem šatora i stolova. 

Odjednom su kuću počeli opsjedati paparazzi, koji su vilu nadlijetali čak i u helikopterima. Potrajalo je to puna dva tjedna, a količina paparazza bila je tolika da je gradonačelnik grada angažirao dodatni broj policajaca kako ne bi došlo do izgreda u okolici posjeda. 

Najbolje u cijeloj priči je to da je Clooney svoju podvalu najavio u jednom intervjuu godinu dana ranije, s jednom izmjenom - na dan vjenčanja na travnjaku se trebala pojaviti hrpa klinaca koji bi glumili vjenčanje i paparazzima poručili: 'Prvi april!'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'
'NISAM OVO NIKAD VIDIO'

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'

Iznad Karlovca su snimljeni krugovi na nebu. Snimke su stigle i sa sjevera Hrvatske. Čitatelji su zbunjeni. Kažu da ovako nešto nikad nisu vidjeli

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…