Obavijesti

Viral

Komentari 18

Kakva sramota: Majka zapela u ljuljački, spašavali je vatrogasci

Kakva sramota: Majka zapela u ljuljački, spašavali je vatrogasci
1

Njezin partner Jordan Sanders (24) nije bio od prevelike pomoći.  Dok se Megan bespomoćno koprca u ljuljački, Jordan snima bizarnu nezgodu, smije se i zeza svoju djevojku

VIDEO

Mlada majka iz Velike Britanije zapela je u dječjoj ljuljački na igralištu u Weston Shoreu u  Southamptonu.

Megan Kenway-Head (23) Više od sat vremena pokušavala se izvući iz ljuljačke, a na kraju su je spasili vatrogasci, javlja Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Well today didn't go quite as planned..... Got stuck in the swing down weston shore and had to call out the fire brigade 😂😭 Firemen told me the second oldest he has had to do this to was an 8 year old 😭👍 This video is licensed to www.chattybuddha.com

Objavljuje Megan Kenway-Head u 25. svibnja 2018

Njezin partner Jordan Sanders (24) nije bio od prevelike pomoći.  Dok se Megan bespomoćno koprca u ljuljački, Jordan snima bizarnu nezgodu, smije se i zeza svoju djevojku.

- Došli smo s djecom u park, ali nisu bili pretjerano zainteresirani za igru. Pokušala sam ih animirati pa sam prvo ja sjela u ljuljačku. Nakon toga su se i oni pridružili. Kad sam pokušala sići, shvatila sam da sam zapela, a klinci su se počeli smijati - kazala je.

Da ne bi bilo da se cijelo vrijeme naslađivao njenom nesrećom, Jordan je pokušao sam izvući Megan, a čak je zatražio i pomoć dvojice prolaznika.

- Doslovno su me okrenuli naglavačke i pokušali izvući, ali kad ni to nije uspjelo odlučili smo pozvati vatrogasce - dodaje.

Ubrzo su stigla dva vatrogasca koji su stavili postolje ispod Megan kako bi se odgurnula i lakše izvukla.

- Dok su me izvlačili šalili su se da će mi morati amputirati noge. Bila sam prestravljena, ali drago mi je da su sve okrenuli na šalu. Stvarno sam im zahvalna na pomoći. Zaradila sam nekoliko ogrebotina na nogama no inače sam dobro. Definitivno neću u skorije vrijeme sjesti na ljuljačku - zaključuje Megan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.