Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kakve su boje tenisice? Jesu li sivo-plave ili ružičasto-bijele?

None Foto: Facebook

Korisnica Facebooka Nicole Coulthard podijelila je fotografiju novih tenisica svoje prijateljice upitavši ljude što misle - koje su one boje? Podijeljene reakcije su je iznenadile...

POGLEDAJTE VIDEO:

Nešto više od dvije godine nakon što je internet raspravljao o tome je li haljina na fotografiji crno-plava ili bijelo-zlatna, stiže nova zanimacija koja će zasigurno potaknuti identičnu debatu.

Korisnica Facebooka Nicole Coulthard podijelila je fotografiju novih tenisica svoje prijateljice upitavši ljude što misle - koje su one boje?

Ubrzo se ispostavilo da se sudionici rasprave ne mogu složiti. Dok su nekima tenisice ružičasto-bijele, drugima su sivo-plave.

- Ja tvrdim da su svjetlo-ružičaste s bijelim crtama, a moja prijateljica tu vidi sive i plave nijanse. Molim vas, recite mi da su ružičasto-bijele, napisala je Nicole niti ne sluteći da se polovica ljudi s njom neće složiti, javlja Daily Mail.

Rasprava i dalje traje i na Nicoleinom profilu skupila je na tisuće komentara, a preselila se i na Twitter.

Komentari (232)
  • Sivo svjetlo zelene. Ako nije tako onda sam idiot

    12. 10. 2017,   09:07
  • Ruzne!

    12. 10. 2017,   09:17
  • Snimane su ružičate patike sa svjetlo-zelenim potplatima (nebudi lijen pa ekvaliziraj u foto-editoru), koje su zbog lošeg osvjetljenja postale sivozelene sa svijetlozelenim potplatima. Pitanje bez veze

    12. 10. 2017,   11:56