Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kamera je snimila čudnog lika: 'Što li Dobby radi ispred kuće?'

None Foto: REUTERS/FACEBOOK

Iako se najvjerojatnije radi o djetetu željnom zabave, obožavatelji Harry Pottera tvrde kako se ipak radi o dobrom vilenjaku koji je tragično poginuo u posljednjem nastavku knjige

Ovo je vilenjak Dobby iz knjiga "Harry Potter", napisali su brojni korisnici društvenih mreža, komentirajući bizarnu snimku nadzorne kamere jedne obitelji u Americi. 

Čudnu snimku postavila je na mreže Vivian Gomez pred čijom je kućom bizaran lik krenuo hodati i malo plesati. Čudna figura izgledala je kao vilenjak iz popularnih knjiga J.K. Rowling. Prestrašena Vivian na Facebooku je napisala da je pogledala snimku i još uvijek pokušava shvatiti o čemu se radi. 

- Prvo sam vidjela sjenu ispred ulaznih vrata, a onda ovo... Je li netko vidio to isto? Druge dvije kamere iz nekog razloga nisu ništa snimile - napisala je. 

Iako se najvjerojatnije radi o djetetu željnom zabave, obožavatelji Harry Pottera tvrde kako se ipak radi o dobrom vilenjaku kojeg je Harry oslobodio od obitelji Malfoy, a koji je tragično poginuo u posljednjem nastavku knjige. 

- Dobby je došao vidjeti jeste li na sigurnom - jedan je od komentara pod objavom, no neki i nisu pretjerano oduševljeni čudnim stvorenjima koji im hodaju po susjedstvu. 

- Svi se šale da je to Dobby, ali ja sam odlučila više ne izlaziti iz kuće po noći - napisala je jedna korisnica. 

No, neki su upozorili da se na snimci vide dvije sjene, što bi moglo značiti da je netko upravljao lutkom u obliku vilenjaka. 

Komentari (6)
  • Teško moguće da je ovo dijete

    10. 6. 2019,   23:48
  • Ovo je samo dokaz da nismo sami kako na planetu Zemlji, tako i u svemiru.

    11. 6. 2019,   05:42
  • Top hahaha 😂😂

    11. 6. 2019,   00:12