Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kamera ne laže: Četkicom od cimerice češkao je - prepone

None Foto:

Kada su počeli primjećivati neke vrlo neobične stvari u zajedničkoj kupaonici, jedan je par svojim cimerima pripremio 'zasjedu' u obliku skrivene kamere. Ono što su vidjeli poprilično ih je šokiralo.

Nakon nekoliko tjedna suživota s dvoje ljudi koji su također bili u vezi, Sarah (28) i njen partner počeli su sumnjati da im netko ulazi u sobu kada ih nema kod kuće. Par s Novog Zelanda svoju je teoriju testirao dobro poznatom metodom - kada su napuštali kuću iza vratiju bi postavili papuču i ona je gotovo uvijek bila pomaknuta kada bi se vratili. 

Sarah je primijetila da netko koristi njenu kozmetiku, a plavu je kosu pronašla i u svojem prljavom donjem rublju. 

Kada su se suočili s cimerima i objasnili im da je prilično očigledno da se nešto događa, oni su sve poricali. Zbog toga su Sarah i njen dečko odlučili postaviti kameru kako bi vidjeli što se točno događa 

- Nisam vjerovala svojem dečku kada me nazvao i rekao što je vidio na snimci. Zašto bi to itko učinio? Što smo im mi krivi? Plakala sam, izjavila je Sarah za australski Nine

Snimka je naime pokazala kako je njihov cimer ulazio u njihovu sobu i u kupaonicu. Tamo je spustio hlače, uzeo njenu četkicu i njome se trljao po - preponama. To je potrajalo 20 sekundi nakon čega se zakopčao i izašao van iz sobe. 

Nakon što su mu se suprotstavili i pokazali mu snimku, muškarac je sve priznao i objasnio im da ima 'opsesiju četkicama za zube'. 

Odselili su se već sljedeći dan, a prije odlaska su im kupili nove četkice. Ukoliko ste danas čuli za išta bizarnije, slobodno nam navedite u komentarima. 

Komentari (17)
  • ahahhaah nema nista gore nego kad te svrbe jaja :))

    7. 12. 2016,   15:41
  • Šta čuo bizarnije,vidim na 24sata bizarne vijesti o likovima koji si češu prepone četkicama,plastične štrace iz srbije,posvuduše itd. Pravih vijesti nisam pročitao na portalu 24časa od kad ga ima

    7. 12. 2016,   14:51
  • Odvratno te izopačeno.

    7. 12. 2016,   14:58