Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kaput umjesto torbe: U njega možete nagurati 15 kila stvari

None Foto:

Tvorci ove jakne nadaju se da će njihov izum smanjiti redove u zračnim lukama i pojeftiniti naknade za prtljagu, a i ne morate se brinuti da će vam se prtljaga izgubiti

Aerodromska jakna uštedjet će vam novac ako često putujete avionom. Naime, umjesto da plaćate za prtljagu koju nosite na avion, svoje stvari možete pospremiti u 14 dubokih džepova.

Tvorci ove jakne nadaju se da će njihov izum smanjiti redove u zračnim lukama i pojeftiniti naknade za prtljagu. U Aerodromskoj jakni možete ponijeti 15 kilograma stvari, dovoljno za sve što vam treba za noćenje ili dva. 

Dužina jakne se može prilagoditi i nositi na tri načina, a dio se čak pretvara i u torbu u koju možete pospremiti sve kad se iskrcate iz zrakoplova. 

Foto: Kickstarter

Proizvođač Juice Promotions Australia kaže da u jaknu stanu otprilike dva laptopa, tablet, dva para cipela, traperice, pet majici kratkih rukava, džemper i kamera. 

Foto: Kickstarter

- Ova jakna će vam omogućiti da sa sobom ponesete sve što vam treba, a ne morate se brinuti da će vam se prtljaga izgubiti ili da ćete morati puno platiti - kazao je za Daily Mail dizajner Andy Benke koji za proizvodnju svog proizvoda pokušava skupiti novac za Kickstarteru.

Komentari (18)
  • Osjećala bi se kao hodajući ormar;-)

    16. 2. 2017,   07:23
  • Šteta što prije više od 10-tak godina modna dizajnerica iz Dubrovnika, Ivana Barač, nije svoj izum baš ovoga (suknja - torba, jakna - torba) autorski zaštitila, to su joj predlagali čak i mnogi iz svijeta mode, Viktor Drago zna za to. Ovo je evidentno plagiranje tuđeg autorskog djela, e, Ivana, Ivana, šteta.

    16. 2. 2017,   07:25
  • Dobra ideja za provalnike koji znaju čitati 24 sata

    16. 2. 2017,   08:18
Message