Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Karmela: Sretna kuverta mi je donijela Fiat crossover 500X

None Foto: Danijel Berkovic/PIXSELL 2

AUTOMOBIL IDE U STUBIČKE TOPLICE Čitateljica Karmela Borovina je u nagradnoj igri 24sata osvojila fantastičan automobil, a njenu kuvertu izvukla je pjevačica Ivana Kindl

Ne mogu vjerovati. Pa nikada nisam ništa osvojila i sad dobijem novi automobil. Jako ste me usrećili, govorila je Karmela Borovina (63) kada smo je obavijestili da je postala vlasnica Fiat crossovera 500X.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nagradna igra: Ivana Kindl izvlači dobitnika fantastičnog Fiata 500X

Objavljuje 24sata Video u Četvrtak, 7. veljače 2019.

Čitateljica iz Stubičkih Toplica rekla je kako je deset kupona poslala u crvenoj kuverti jer se nadala kako će je netko primijetiti.

- Već godinama šaljem kupone i sad mi se napokon posrećilo - ispričala nam je Karmela. Dodala je kako je trenutno bez automobila i da će joj novo vozilo jako dobro doći.

Foto: Danijel Berkovic/PIXSELL

- Nisam očekivala, ali ovo je definitivno šok. No, naravno, pozitivan - smije se dobitnica. Među hrpom kuverti, Karmelinu crvenu zamijetila je pjevačica Ivana Kindl (41) koja je izvlačila sretnog dobitnika nagradne igre 24sata.

- Sretna sam što sam Vas usrećila - rekla je glazbenica, a dobitnica je dodala kako voli slušati Ivaninu glazbu.

Foto: Danijel Berkovic/PIXSELL

- Jako volim Vaš stil, a sad ste mi donijeli i sreću. Najljepša Vam hvala - govorila je Karmela. Ivana Kindl otkrila nam je da u 2019. godini sprema nešto novo za svoje obožavatelje.

- Planiram završiti novi album, suradnju s kolegama i veliki koncert, ali sve je zasad tajna. Godina će biti radna - ispričala nam je Kindl.

Komentari (4)
  • hmm, od toliko plavih, bijelih , žutih kuverti ova drži i jedine dvije crvene, nije baš transparentno ... kuverte bi trebale biti propisanih boja a ne pinki , zelene, ultravioletne pa izvučete baš takvu jedinu... ostavlja sumnju u zraku ... no svejedno čestitke dobitnici :)))

    8. 2. 2019,   12:55
  • Kako lijepih poštanskih markica ima...a oni to sigurno sve pobacaju :(

    25. 2. 2019,   22:35
  • Zar se nebi trebalo žmiriti kad je izvlačenje!?

    25. 2. 2019,   13:45