Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kolumbijca ulovili s pola kile kokaina - sakrio ga ispod tupea

None Foto: Handout/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Čim je stigao letom iz Bogote, muškarac je privukao pozornost policije jer je djelovao nervozno, a pod šeširom se nazirao nesrazmjerno velik tupe

Jedan je kolumbijski državljanin uhićen u međunarodnoj zračnoj luci u Barceloni pošto je policija ispod njegova prevelikog tupea pronašla pola kilograma kokaina, izvijestila je u utorak španjolska policija. 

Čim je stigao letom iz Bogote, muškarac je privukao pozornost policije jer je djelovao nervozno, a pod šeširom se nazirao nesrazmjerno velik tupe. 

A man poses with a drug package on his head, that he hid under a toupee, after being arrested in Barcelona | Autor: Handout/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: Handout/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Pripadnicima snaga reda nije trebalo dugo da ispod tupea otkriju paket s kokainom u vrijednosti od oko 30.000 eura.

"Nema granica kada je posrijedi inventivnost trgovaca drogom u nastojanju da izigraju carinske kontrole", stoji u policijskom priopćenju u kojemu je priložena fotografija sredovječnog muškarca s nesrazmjerno velikim tupeom na glavi, ali s pokrivenim očima. Nema pojedinosti o njegovu identitetu.

Kolumbijac je uhićen krajem lipnja, a španjolska policija je tijekom 2018. u zračnoj luci Barcelona-El Prat zaplijenila više od stotinu kilograma kokaina. 

 

Komentari (10)
  • koji lik muko moja..bolje da ga je stavio u gaće..

    16. 7. 2019,   13:16
  • hahhhahah pa ovo je vrh!

    16. 7. 2019,   13:27
  • Prije su znali staviti malu kutiju sa magnetom ispod nekog šlepera , pratili ga i onda ako prođe granicu skinuli je na odmorištu..

    16. 7. 2019,   14:45