Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Koristio njenu karticu: Bivšeg i novu curu dočekala s policijom

None Foto: Profimedia

V. Britanija: Michael je kupovao cvijeće, plaćao sobe u hotelu, a na kraju je platio i put i smještaj u Parizu. Angel je shvatila da Michael ima drugu djevojku i odlučila se osvetiti

Angel Exford (29) i Michael Fehsenfeld (26) su hodali nekoliko mjeseci i prekinuli su u rujnu. Na spoju prije nego što su prekinuli Michael je tvrdio kako je izgubio svoj novčanik i Angel mu je dala svoju torbu da plati obrok.

Tada je iskoristio priliku i uzeo je podatke o njezinoj kartici. Blokirao ju je na društvenim mrežama i nakon toga je Angel novac počeo misteriozno nestajati s računa.

Love rat stole 1k | Autor: Profimedia Foto: Profimedia Michael je kupovao cvijeće, plaćao sobe u hotelu, a na kraju je platio i put i smještaj u Parizu. Angel je shvatila da Michael ima drugu djevojku i odlučila se osvetiti.

Saznala je kada Michael putuje u Pariz pa je njega i novu djevojku u zračnoj luci u Gatwicku 5. listopada dočekala zajedno s policijom. Michael je krivnju priznao i osuđen je na uvjetnu kaznu i 150 sati korisno društvenog rada. 

Love rat stole 1k | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

- Hodali smo dva ili tri mjeseca i počeo mi se sviđati. Upoznali smo se na jednom događanju tijekom ljeta i odmah osjetili fizičku privlačnost. A onda mi je tijekom spoja rekao da je izgubio novčanik - kaže Angel koja je u međuvremenu otkazala sve svoje kartice.

Zahvaljujući prijateljima saznala je preko Twittera kada idu u Pariz, piše Daily Mail.

Michael je u zračnoj luci uhićen, a Angel je na društvenim mrežama podijelila svoju priču. 

Komentari (2)