Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kosilicom protiv komaraca: 'Ne možemo više, ovako se borimo'

None Foto: čitatelj 24sata 3

Zakačili smo plastični spremnik s otrovom. Na to je spojeno crijevo od infuzije i metalna cijev kod ispuha kako se ne bi rastopila ta gumena. To dolazi u ispuh, motor se grije i onda isparava, objasnio je čitatelj

Najezda komaraca u Osijeku i okolici traje već danima, a ljudi postaju sve očajniji u traženju rješenja. Brojnim građanima je ugroženo zdravlje, ali i svakodnevni život. Zbog komaraca ne izlaze van, a tvrde da nikad nisu vidjeli ovoliko "krvopija". 

POGLEDAJTE VIDEO:

No, čitatelj iz Osijeka snašao se u borbi protiv komaraca. Na svoju kosilicu spojio je naftu s otrovom za komarce. 

NAJEZDA KOMARACA U OSIJEKU 'Ne možemo izlaziti, zatvoreni smo u kuću. Najgore je djeci...'

- Isti sistem kao top za špricanje. To smo smislili otac i ja jer ne možemo više. Borimo se - rekao nam je. 

- Zakačili smo plastični spremnik s otrovom. Na to je spojeno crijevo od infuzije i metalna cijev kod ispuha kako se ne bi rastopila ta gumena. To dolazi u ispuh, motor se grije i onda isparava - objasnio nam je. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Komentari (26)
  • Tko bi ti pio krv da nema komarcov?

    20. 6. 2019,   23:32
  • U yugi se to spricalo avionima te si ljeto mogao provest u prirodi ili gdje god si želio. Kazu taj sistem nije bio održiv i ovo je sad ok. Eto gradonacelnik os u toplicama,kvasi se i misli evo vam ga na hahaha borili ste se za ovo i ja cu bolje zamračit gutu a vas ko j...

    20. 6. 2019,   22:54
  • Dragi Slavonci! Mislim da sve vas hoce posto poto iseliti,zato ima toliko komaraca i onda nasu Slavonija nekom prodat.

    21. 6. 2019,   06:52