Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

''Kriška raja'': Najskuplja pizza s kavijarom stoji 5.200 kuna

None Foto: Oddity Central 3

Vlasnik lanca talijanskih restorana u New Yorku na jelovnik je dodao najskuplju pizzu s najboljim kavijarom, repom jastoga, mesom lososa... i stoji 5.200 kuna

Kako bi poboljšao ponudu svojem talijanskom restoranu u New Yorku, vlasnik Nino Selimaj uveo je ekstravagantnu pizzu koja stoji nevjerojatnih  5.200 kuna, piše Oddity Central. Vjerojatno najskuplja pizza na svijetu osim tijesta ne sadrži ništa što i klasična pizza. Ova 'kriška raja', kako ju naziva Selimaj, sadrži četiri različite vrste najboljeg kavijara, tanko rezani rep jastoga, losos i umak wasabi. Vlasnik kaže kako je svjestan da njegova gurmanska kreacija nije za svačije nepce, ali da postoji puno ljudi koji si skupu pizzu mogu priuštiti.

Prije recesije prodavao je jednu pizzu na tjedan, a sada u najboljem slučaju proda jednu na mjesec. Oni koji su je probali kažu kako je jako ukusna, ali svi sastojci osim tijesta, koje mijese od uvoznog talijanskog brašna, se ne kuhaju i ne peku. 

Komentari (14)
  • Toliko hvale kavijar i uzdižu ga u nebesa... Probala sam ga u restoranu, iskreno, FUJ! Usoljena riblja ikra, a hvale ga kao da je sušeni pršut polarnog medvjeda. Da netko kaže da je proljev hrana za "elitu", vjerujem da bi postao senzacija.

    30. 5. 2011,   16:36
  • Zamislite tek dostavu, pizza dolazi u blindiranom vozilu zaštitarske kuće sa četiri zaštitara u pancirki. Jedan je zadužen da drži pizzu, dvojica da čuvaju sa dugim cijevima i jedan da zvoni na vrata.

    30. 5. 2011,   20:59
  • mah mogu se kladit da nije ništa bolja od obične pice

    30. 5. 2011,   14:41