Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Krule o porezu na nekretnine: 'J***m vam majku lopovsku'

Popularni bloger Krule, čija stranica na Facebooku ima više od 140 tisuća lajkova, odlučio je na svoj način objasniti ljudima kako ispuniti formular za porez na nekretnine

Popularni bloger Krule objavio je na svom Facebook profilu satirični video pod nazivom "Kako pravilno ispuniti papire o porezu na nekretnine".

- Kao što znamo, Anemični je najavio da će se odustati privremeno od tog poreza na nekretnine, ali kao što vidite prije nekoliko dana mi u Lici smo dobili taj famozni papir, započeo je Krule.

Da biste ispunili formular, Krule savjetuje "obaveznu opremu" - otprilike litru rakije, litru vode, kemijsku olovku, čašu za rakiju, cigaretu, upaljač i formular koji ne tražite, a dobijete.

- Kaže ovako: Podaci o lokaciji, poštanski broj i mjesto. Vrlo lako se ispunjava. Napišete samo - J***m vam majku lopovsku. To je prvi korak. Drugi korak je sljedeći - sami kut formulara malo naparate da bude sitniji, raširite i onda uzmete upaljač, nastavlja Krule zapalivši formular.

Na kraju ga bacite na pod da skroz izgori, a kad izgori, da vam se ne zapali nekretnina, polijte ga vodom, ironičan je Krule. Popularni bloger je pri kraju videozapisa ispio čašicu rakije i zapalio cigaretu te naglas razmislio što bi mogao raditi na godišnjem odmoru.

Komentari (55)
  • Obrisati guzicu dotičnim formularom, vratiti u kuvertu i poslati na adresu od kud je došlo.

    22. 8. 2017,   15:26
  • Haha... porez na jedinu nekretninu koju je čovjek steko u životu i porez na drugu, treču... pa tamo do ne znam koje, nije isto. Oni su se sad namjerili na svaku nekretninu... znači, ako si ju teško steko i sad čamiš u njoj sa malom penzijom koju ti država isplačuje i ako nećeš imati za porez, letiš vanka i biraj pod koje drvo ćeš spustit svoju veštu. Da ne ponavljam, Krule vam je sve reko!

    22. 8. 2017,   15:26
  • Bravo , tako bi trebali svi ljudi napravit , neka si drzava zagura taj porez u onu stvar .

    22. 8. 2017,   15:21