Francuski kuhar Alain Ducasse, poznat po sastavljanju jelovnika u čuvenom zrakoplovu Concorde i za kozmonaute, želi novi izazov
Kuharov novi restoran je na vrhu Eiffelova tornja
Francuski kuhar Alain Ducasse, poznat po sastavljanju jelovnika u čuvenom zrakoplovu Concorde i za kozmonaute, želi novi izazov. Otvara restoran na Eiffelovu tornju. Neće kuhati na plin iz
sigurnosnih razloga, a osvjetljene mu ne smije biti preteško za željeznu strukturu visoku 118 metara. Pošto je mjesto skučeno, hrana se priprema u podzemnim prostorijama. Restoran je nazvao "Jules Verne". Poznati 51-godišnji kuhar ima više od 20 restorana u svijetu, ali kaže da je cijena menija dostupna svima: oko 75 eura za ručak i 150 eura za večeru, bez vina.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku