Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kung-Fu Anđa: Uperio pištolj ženi u glavu, ona ga 'isprašila'

None Foto: Kurir

U jednom trenutku pljačkaš je Anđelku srušio na pod i udarao ju nogom. No hrabra žena se podigla i nastavila se hrvati s njim. Pljačkaš je na kraju izašao iz trgovine i pobjegao

Anđelka iz Odžaka, majka dvije kćeri, postala je lokalni heroj nakon što je bez trunke straha 'isprašila' mladog naoružanog lopova koji joj je upao u trgovinu.

Na snimci koju je objavio Kurir se vidi kako je pljačkaš Anđelki uperio pištolj u glavu. No Anđelka se počela borili sa njim. U jednom trenutku pljačkaš je Anđelku srušio na pod i udarao ju nogom. No hrabra žena se podigla i nastavila se hrvati s njim.

Pljačkaš je na kraju izašao iz trgovine i pobjegao. 

 Anđelka je navodno udana za policajca Nemanju... 

Komentari (18)
  • Da se radilo o nekome tko zna što radi ili je voljan upotrijebiti oružije, u naslovu bi pisalo otprilike u pljački ustrijeljena majka dvoje djece. Više sreće nego pameti.

    17. 5. 2019,   15:00
  • Ne radi se o hrabrosti vec ludosti. Zamisli da je ona njega srusila pa nebi skrstio ruke spistoljem u rukama i cekao policiju.. nije covjek dosao da ju skine vec novac da uzme,jadna ona za sta je zamalo zivot dala koliko naivna.za par stoja kuna ili eura zuvot riskirati....

    17. 5. 2019,   15:16
  • Danas se ne isplati riskirati život zbog nešto tuđe love! Život je uvijek važniji, a pogotovo ako imaš kod kuće dvoje dječice!

    17. 5. 2019,   15:45