Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Wow! Predsjednica je osobno vozila hrvatske nogometaše...'

Iako je status u kojem se tvrdi da je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović vozila autobus hrvatske reprezentacije objavljen još jučer, nitko nije primijetio da vozačica nije predsjednica

Pogledajte kako je hrvatska predsjednica osobno vozila hrvatsku reprezentaciju nakon što su sletjeli u Hrvatsku. Wow! Što reći? Samo želim da kažete nešto o ovoj divnoj predsjednici - stoji u statusu na Facebooku blogerice iz Nigerije.

Objava je do sada dobila 2,7 tisuća 'lajkova' i podijeljena je 16 tisuća puta. Jedini problem je to što autobus hrvatske reprezentacije ne vozi predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, nego vozačica ZET-a Nikolina Žiljak.

Iako je status objavljen prije jednog dana, još nitko nije primijetio zabunu, pa ljudi i dalje ostavljaju zadivljene komentare.

'Uzor kakva bi predsjednica trebala biti. Nigerijo, ovaj put mudrije birajte' i 'Ona je savršeni primjerak skromne liderice, personifikacija poniznosti' pa zatim 'Wow! Wow! Wow! Stil vodstva ove žene ispisat će novo poglavlje u udžbenike o vodstvu. Najblaže rečeno, nezamislivo' samo su neki od komentara koji se i dalje slijevaju ispod objave.

Komentari (40)
  • Sad kad sam ovo pročitao zapravo se čudim kako dotičnoj i to nije palo na pamet

    19. 7. 2018,   10:06
  • ništa nova da žene vozaju i više muškaraca odjednom;))))))

    19. 7. 2018,   10:28
  • Dajte najte, više pa dosta je, curi van!

    19. 7. 2018,   10:19