Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ljetni magazin je u prodaji na svim kioscima za samo 20 kn

None Foto:

OD SRIJEDE Donosimo veliku životnu ispovijest Ankice Dobrić, intervju s Lepom Brenom, Zlatkom Dalićem... Uživajte u receptima za neodoljive i zdrave ljetne salate te koktele koji će osvojiti baš svakoga

Od srijede na svim kioscima možete pronaći novi ljetni magazin po cijeni od samo 20 kuna. Na čak 100 stranica, magazin će biti tvoj idealni suputnik na plaži.

Donosimo veliku životnu ispovijest Ankice Dobrić, glumice koja se sama sebi divi jer je preboljela tešku bolest. Ova snažna žena sve je u životu napravila sama. Upisala se na Akademiju bez ičije pomoći, dobila angažman u Gavelli potvrđivanjem, a ne nazivanjem gradonačelnika ili političara.

Self-help popularan je u posljednje vrijeme, a mnogi samoprozvani gurui i životni treneri obećavaju brz oporavak te život bez stresa. No, što na to kažu stručnjaci? Pričali smo s poznatim psiholozima koji su o toj temi dali svoje mišljenje o toj temi.
Ušli smo u dom pokojnog legendarnog glazbenika Davida Bowieja. Saznajte kako izgleda 300 kvadrata čistog luksuza u stanu koji se iznajmljuje za oko 200.000 kuna mjesečno. 

Pričali smo s parovima koji su doputovali iz dalekih zemalja kako bi svoju ljubav okrunili na lokacijama koje oduzimaju dah, i to u Lijepoj Našoj.

Donosimo i top 7 najboljih lokacija za provod ovog ljeta i top 7 seks-poza s kojima možete dodatno začiniti vruće dane.
Korzete je na pozornici nosila još 80-ih, puno prije svjetskih zvijezda poput Beyonce. Riječ je o Lepoj Breni. Kao djevojka, bila je bucka od 84 kg i kada je, kako kaže, shvatila da je ima, odlučila je smršaviti. Progovorila je o detaljima svoje dugogodišnje karijere i otkrila tajne svog uspjeha.

Uživajte u receptima za neodoljive i zdrave ljetne salate te koktele koji će osvojiti baš svakoga. Za one koji žele isklesati liniju, imamo 20 dijeta s kojima ćete ostvariti vrhunske rezultate.

Donosimo veliki intervju sa Zlatkom Dalićem godinu dana nakon Svjetskog prvenstva. Pričali smo o utakmicama, emocijama koje su i danas prisutne, dočeku nakon Prvenstva...

Čitajte dramatične priče i bolne ispovijesti ljudi koje je ubijala radijacija u najvećoj nuklearnoj katastrofi svih vremena - Černobilu. Brojke koje je tragedija ostavila su jezive, ali posve je drugačije čitati iskustva svjedoka.

Priča o dvije djevojke s Downovim sindromom koje su postale najljepše maturantice nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Terezin san je postati cvjećarica, a Tonijin odgajateljica u dječjem vrtiću.

Sve ovo i još mnogo toga pročitajte u ljetnom magazinu koji je u prodaji na svim kioscima za samo 20 kuna.

 

Komentari (3)
  • Idem stati u red da kupim, valda nije nestalo

    10. 7. 2019,   00:35
  • Nadam se da se nije radprodalo vec? Ne bih htjela propustiti 😎

    26. 7. 2019,   17:47