Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ljubavnica ženi: Nemam veze s njim, raspravi to sa suprugom!

None Foto: Screenshot/youtube

Suprug se cijelo vrijeme držao u pozadini, a onda je svoju suprugu nazvao 'furijom'. Žena je iz osvete snimku objavila na društvenim mrežama

Supruga u Kini, točnije pokrajini Guizhou, je zatekla svojeg muža u sobi sa oskudno odjevenom ženom. Supruga je poludjela. Svoju suparnicu je vratima udarala na zid.

Ljubavnica se pokušala obraniti i skrivala je lice rukom kada je shvatila da se sve snima. Bijesna supruga joj je micala ruku s lica kako bi se vidjelo o kome se radi. Ljubavnica je pokušala ženi objasniti da ta cijela situacija nije njezin problem i da bi muž i žena o tome sami trebali raspravi.

- To nema veze s tobom? Zavela si mi muža i tvrdiš da to nema veze s tobom - vikala je prevarena žena.

Suprug se cijelo vrijeme držao u pozadini, a onda je svoju suprugu nazvao "furijom". Žena je iz osvete snimku objavila na društvenim mrežama. Jedan član obitelji pokušao je opravdati supruga i rekao je kako je on napravio ono što radi 90 posto muškaraca u Kini.

I zaista, kako statistika pokazuje, izvanbračne afere su zadnjih godina u toj zemlji porasle. Za čak 75 posto razvoda kriva je nevjera. No samo 30 posto prevarenih se zaista odlučuje za razvod. Suprug iz ovog videa bio je visoko pozicionirani službenik kojem komunistička partija nije oprostila ovaj čin. Brzo je smijenjen, piše OE24.  

 

Komentari (13)
  • Da nije ta, bila bi druga. Napadati ljubavnicu ili ljubavnika, van pameti.

    11. 9. 2019,   18:10
  • Da saznam da muž ima ljubavnicu, nikad ne bi nju napala ni verbalno ni fizički (osim ako mi nije kojim slučajem prijateljica). S njom ja nemam ništa, on je taj koji zna da ima ženu i obitelj i da svojim činom sve to riskira. Da ih kojim slučajem zateknem samo bi se okrenula i otišla direkt advokatu, treba zadržati dostojansvo u takvim trenutcima.

    5. 9. 2019,   11:16
  • Glupost. Cuj varanje ?! Pa seks je zakon sa svima. Treba ga koristiti dok se moze.

    10. 9. 2019,   13:06