Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Luka repao zadaću i postao hit: 'A trebao sam dobiti jedinicu...'

None Foto: čitatelj24sata 2

Iako mnogi srednjoškolci vole raditi prezentacije i plakate, ovom maturantu i to je bilo predosadno te je odlučio za domaću zadaću napisati i odrepati pjesmu koja je odmah postala hit na svim društvenim mrežama

Maturantu Luki Prgiću (18) iz Ekonomske i turističke škole u Daruvaru domaća zadaća nije baš omiljena, pogotovo kada je mora raditi za vikend. Od profesorice turizma i marketinga dobio je za zadaću predstaviti turistima neko mjesto ili destinaciju u Hrvatskoj. Međutim, niti nakon tjedan dana nije ju napravio. Profesorica Sanja Sulik zaprijetila mu je jedinicom ako to konačno ne napravi, na što je on rekao kako može napisati pjesmu vezano uz tu temu.

- Ovo je prvi put da sam za vikend radio nešto za školu i u tome uživao - rekao je Luka. Napisao je pjesmu u kojoj opisuje sve krajeve Hrvatske i 'odrepao' je pred cijelim razredom. Profesorica ga je snimala i u šali mu rekla kako će ga učiniti slavnim. I bila je u pravu. Sve je objavila na svom Facebook profilu i Lukina pjesma postala je pravi hit koji se sada širi društvenim mrežama. Profesorica kaže kako je ponosna na njega i dala mu je dopuštenje da i sljedeće zadaće 'odrepa'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Luka je već napisao i uglazbio četiri pjesme koje je objavio na svom YouTube kanalu.

- Za sada nemam neko scensko ime - rekao nam je. No kako mu je popularnost sve veća, uskoro će mu umjetničko ime biti potrebno. Sve pjesme snimio je kod svog prijatelja u kućnom studiju. Kaže kako bi se volio i u budućnosti baviti glazbom. Nakon mature želi upisati školu glazbene produkcije i multimedije u Zagrebu. Kao vrhunac dosadašnjih glazbenih pokušaja izdvojio je nastup sa reperom Stokom.

-Sjećam se i datuma, bilo je to 22.04.2018. u Pakracu. Stoka je imao koncert, a ja sam bio u prvom redu i viknuo mu kako imam pjesmu. Pitao sam ga želi li je poslije čuti., Stoka je rekao: "Odrepaj je pred publikom sad ili nikad". Uzeo sam mikrofon u ruke i pjevao cijelu pjesmu pred publikom - kaže nam Luka.

Publika je, dodaje, super reagirala i to mu je dalo dodatni vjetar u leđa. Prošle godine snimio je i božićnu pjesmu koja je postala hit na web stranici glazba.hr u konkurenciji puno poznatijih pjevača. Sljedeći projekt mu je pjesma posvećena rodnom Daruvaru.

Komentari (45)
  • Bravo za profesoricu što mu je dozvolila da se izrazi na svoj način pa makar to bilo i repanjem.

    4. 2. 2019,   18:46
  • Momak je prva liga!😂

    4. 2. 2019,   17:52
  • Kreativnost se dragi komentatori može izražavat u raznim oblicima. A ne, debilanom i vježbanjem strogoće. Profesorici svaka čast, a mali je na kraju uradio domaći zadatak s guštom i vrhunski. Uz to sve, pokazao i veliku kreativnost.... Mali sjedi 5+

    4. 2. 2019,   18:40