Obavijesti

Viral

Komentari 24

Majku i sina istuširale fekalije: Ona je plakala, a on povratio...

Majku i sina istuširale fekalije: Ona je plakala, a on povratio...
1

Britanska Kolumbija: 'Sjedili smo u autu preplavljenog tekućom kakicom koja je padala s neba. Toga je bilo posvuda, na licu, mojoj majici, cijeli moj auto i na autu pokraj nas', kazala je

VIDEO

Majka i njezin sin tvrde da im je s neba na glavu pala tekuća fekalija. Tijekom vožnje s otvorenim krovnim prozorom, u mjesto Kelowna u kanadskoj pokrajini Britanskoj Kolumbiji, Susan Allen stala je na crveno svjetlo.

Odjednom ju je odozgo zapljusnulo nešto za što joj se učinilo da je 'otpad ljudskog porijekla'. 

Njezin sin Travis je odmah povratio, a ona je briznula u plač i odjurila u najbližu autopraonicu, gdje su oprali sebe i automobil. 

Počeo povraćati iste sekunde

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sjedili smo u autu,  koji je bio preplavljen tekućom kakicom koja je padala s neba. Toga je bilo posvuda, na licu, mojoj majici, cijeli moj auto i na vozilu pokraj našega - kazala je za Global News. 

Susan je dodala da je u jednom trenutku vidjela da iznad njih prolazi putnički avion i vidjela 'kako nešto pada s neba'. 

Njezin sin Travis je kazao da je pogledao kamion koji se zaustavio pokraj njih. Kada ga je zapljusnuo smrad, iste sekunde je počeo povraćati. Objasnio je da nije odmah shvatio što se događa, no onda je pogledao prema gore i vidio padajuće ostatke

Istraga je u tijeku

Susan tvrdi da je sljedećeg dana morala posjetiti liječnika zbog infekcije oka, koje je pocrvenilo i nateklo na veličinu loptice za golf. 

Kaže da je sa cijelom stvari odlučila izaći u javnost jer nadležni nisu pokazali ni najmanje razumijevanja, piše The Sun.

- Moj auto je preplavljen fekalijama. Želim da mi očiste auto kako spada. Bilo bi lijepo primiti ispriku, a vjerujem da bih trebala dobiti i nekakvu kompenzaciju za ozljedu oka - izjavila je.

Iz Međunarodne zračne luke Kelowna kažu da su dobili pritužbu, no tvrde da u tom trenutku na toj lokaciji nije prolazio nijedan zrakoplov. 

Iz vladine agencije za promet poručili su da istražuju slučaj. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle