Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mala heroina: Spasila mu život, a sada ona traži svoj topli dom

None Foto: Nikolina 4

Neobična pseća družina mogla se vidjeti na ulicama Županje. Mama sa štenetom i njihova prijateljica dugo su bili na istom mjestu. Mama i štene su dobili dom, ali njihova prijateljica još nije dobila tu priliku

Danima su u Županji mnogi hladno prolazili uz neobičnu pseću družinu. Mama sa štenetom i njihova prijateljica dugo su bili na istom mjestu. Rijetki su im donosili hranu, ali bilo je i onih koji su prijetili da će sami 'eliminirati' ta tri psa ako ih netko 'ne makne'. Povremeno bi kuja odlazila u potragu za kakvim komadom hrane, kostima ili otpacima, da nekako prehrani sebe i svoje štene.

Foto: Privatna arhiva/pixsell

Druga mlada kujica za to je vrijeme pažljivo čuvala njezinu nejaku bebu, ne odvajajući se od nje ni za tren. Kad su aktivisti doznali za ovu priču, odmah su reagirali i spasili pse. Mama i beba sada su novom domu, na toplom, imaju svu njegu i brigu koja im je potrebna.

Foto: Privatna arhiva/pixsell Ali, mala heroina, mlada kujica koja je čuvala štene dok je mama tražila hranu, još traži topli dom i dobre ljude koji će je paziti i njegovati čitav život. Jer, ona je to zaslužila! 

- Tako drago pseto dugo nisam vidjela, takav predivan karakter, reći će bez pretjerivanja Dora Perši, voditeljica zagrebačke udruge Indigo, kod koje je sada privremeno zbrinuta hrabra kujica. 

Želite li udomiti ovu hrabru kujicu, koja nema više od 8 mjeseci, a bila je spremna žrtvovati i svoj život za tuđe štene, nazovite Udrugu Indigu na broj 091/212 2112 

Komentiraj, znaš da želiš!