Obavijesti

Viral

Komentari 65

Maleni dupin uginuo nakon što su se turisti naslikavali s njim

Maleni dupin uginuo nakon što su se turisti naslikavali s njim

Beba dupina izazvala je oduševljenje kod turista, koji su ipak pretjerali u želji da se fotografiraju s preslatkom životinjom. Nakon 15 minuta maltretiranja, dupin je uginuo...

VIDEO

Fotografije uginulog dupina na plaži u španjolskoj Almeriji šokirale su javnost. Turisti su se okupili oko njega u želji za fotografijama, no 15 minuta nakon "druženja" dupin je uginuo od zatajenja srca i dišnih organa uzrokovanog prevelikim stresom, prenosi londonski Evening Standard.

Fotografije su objavljene na Facebook stranici Equinaca, neprofitne organizacije koja štiti morske biljke i životinje. U opisu objave stoji:

- Ljudi su najiracionalnije životinje koje postoje. Mnogo njih ne osjeća empatiju prema drugom živom biću, u ovom slučaju prestrašenom, gladnom i ostavljenom bez roditelja. Sve što su htjeli u svojoj sebičnosti je snimiti fotografiju i dotaknuti dupina, iako je bilo očito pod kakvim je stresom.

Nadalje, aktivisti Equinaca tvrde da turisti nisu krivi što je dupin ostao bez majke, ali da su ga trebali ostaviti na miru.

Navodno su djeca u prevelikoj želji slučajno zablokirala dupinov dišni put. Nesreća se dogodila u poznatom odmaralištu Mojacar na jugoistoku Španjolske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.