Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Maleno štene se rasplakalo: 'Ti si zločesti pas... Ajme, ne plači'

None Foto: screenshot/Twitter

Naučiti psa da obavlja nuždu vani, umjesto unutar kuće ili stana je ponekad težak proces. Pas Koda se zbog svojeg nestašluka posramio, a kad je gazdarica viknula, pustio je i suzu

Video gdje vlasnica svog minijaturnog australskog ovčara grdi zbog 'nezgode' koja mu se dogodila u njezinoj sobi, preplavila je internet. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, djevojka Tara pokušava svog štenca naučiti da nuždu obavlja vani. Kada ju je ipak obavio u njezinoj sobi dobio je 'jezikovu juhu'.

- Ti si zločest dečko - kaže mu gazdarica Tara u videu, no zatim snimi nešto neobično - maleni Koda je pustio suzu!

 

 

Komentari (58)
  • A mali slatki...ma razumiju psi sve pa i kad nešto pogriješe. Bila mu je sila pa eto. Moj za kakanje grebe šapom, a za pišanje gura njuškom.

    4. 2. 2018,   13:52
  • Čovjek ne bi vjerovao koliko su životinje osjetljiva bića. Imam njemačkog ovčara, nikada nije bio udaren, ako nije nešto bilo u redu, opomenu je dobio na njemu prohvatljiv način, a to je kao kada ga kuja nježno uhvati za vrat i malo protrese. Često puta mu ne treba niti reči komandu, dosta je da se pogledamo i zna što treba napraviti.

    4. 2. 2018,   13:51
  • Onaj tko kaze da psi ne placu ocito nisu imali psa nikad. Imala sam stene jazavcara kojeg sam naucila da nuzdu obavlja vani. Jednom su ju napali neki veci psi, jadna je plakala. Doslovno su joj suze isle i tresla se. Kao ljudsko bice kad place. Psi imaju osjecaje, zato i jesu covjekov najbolji prijatelj

    4. 2. 2018,   16:03