Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Malezijac (110) je preko novina pronašao novu partnericu (82)

None Foto: Herald Sun

Ahmad (110) je u intervjuu za lokalne novine izrazio želju da se netko o njemu brine te da mu kuha. Članak je vidjela udovica (82) i pristala se udati i brinuti za Ahmada

Ahmad Mohamad Isa (110) iz Malezije objavio je kako je našao partnericu koja je od njega mlađa 'samo' 28 godina. Starac je početkom prošlog tjedna za novine Utusan Malaysia rekao kako želi naći partnericu koja bi se za njega brinula i kuhala mu. Članak u novinama vidjela je 82-godišnja Sanah Ahmad, udovica i majka devetero djece. Rekla je kako je spremna brinuti o Ahmadu i odmah je kontaktirala Ahmadovu obitelj kako bi se što prije susreli. 

- Nije mi važno tko je žena, sve dok će mi dobro kuhati. Živim sam. Usamljen sam i ružno mi je spavati u praznom krevetu - rekao je Ahmad. 

Bio je oženjen već pet puta. Četiri žene su mu preminule dok je od pete tražio razvod. Buduća Ahmadova supruga rekla je kako ju je privukao jer je neodoljivo podsjeća na njezinog pokojnog supruga. Istaknula je i da joj je bilo intrigantno što nose isto ime, piše Telegraph.

Komentari (1)
  • potpuni opis ovog članka.....http://www.youtube.com/watch?v=T7TIBlLKLjc

    4. 1. 2011,   03:35