Obavijesti

Viral

Komentari 0

Mališani pohađali nastavu u blizini plantaže kanabisa

Mališani pohađali nastavu u blizini plantaže kanabisa
1

Policija je zaplijenila čak 31 stabiljku kanabisa iz kotlovnice u londonskoj osnovnoj školi Hitherfield. Ravnatelj vjeruje da učenici nisu imali ništa s tim

VIDEO

Roditelji londonske osnovne škole Hitherfield nisu imali pojma da im djeca pohađaju nastavu u blizini plantaže kanabisa. Tvrtka za električnu energiju EDF prijavila je policiji neobičnu potrošnju struje unutar škole. Policija je provela istragu te posumnjala da 44-godišnji domar Michael Griffin u kotlovnici radi nešto nešto nezakonito. Čekali su da počnu praznici za 442 učenika škole te krenuli u akciju. Upali su u kotlovnicu te pronašli 31 stabiljku kanabisa i posebne lampe koje proizvode lažnu sunčevu svjetlost kako bi stabiljke kanabisa što brže rasle. Uhitili su domara Michaela Griffina koji u pritvoru čeka suđenje.
- Policija me obavijestila o neobičnoj potrošnji struje iz kotlovnice. Odmah sam posumnjao na domara. Niti u jednom trenutku nisam mislio da učenici imaju nešto s tim - izjavio je ravnatelj škole, Chris Ashley-Jones.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.
GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu

Danas je međunarodnom izložbom pasa, na kojoj je prijavljeno gotovo 4.000 ljubimaca iz cijelog svijeta, počelo zagrijavanje za najveći svjetski kinološki spektakl. Prijenose finala uživo možete pratiti na 24sata!