Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Malo ju zanosilo: Zlatnoj ribici napravio je invalidska kolica

None Foto: Twitter/Taylor Dean

Nesretna ribica je vrludala po akvariju, a često je znala zaglaviti na dnu. Njen vlasnik iz Teksasa u SAD-u bio je očajan gledajući je u takvome stanju. Smislio je rješenje

Malena zlatna ribica bori se s neizlječivom bolešću mjehura. Taj mjehur ispunjen zrakom ribicama pomaže u ronjenju i održavanju ravnoteže. Nesretna ribica je vrludala po akvariju, a često je znala zaglaviti na dnu.

Foto: Twitter/Taylor Dean

Njen vlasnik iz Teksasa u SAD-u bio je očajan gledajući je u takvome stanju. Smislio je rješenje. Odlučio je da njegov ljubimac za kretanje mora dobiti invalidska kolica. Zaputio se lokalnom izumitelju i zatražio pomoć.

Derek iz San Antonija ribici je privezao cjevčice ispunjene zrakom. Za još bolji osjećaj ravnoteže na cijelu konstrukciju stavio je i kockicu stiropora. Malena ribica sada pliva bez problema.     

Komentari (27)
  • Super :)

    16. 3. 2017,   17:54
  • Jooj kako slatko..Ribice su predivne..

    16. 3. 2017,   19:14
  • Svaka čast - veliki respekt za dotičnog vlasnika ,očigledno se radi o ljudini ... Ja sam imao kunića za kućnoga ljubimca koji je bio obolio od neizlječive bolesti ,te sam ga morao dati eutanizirati ... I dan danas mi je teško kad se sjetim,a prošlo je tek godinu dana :(

    16. 3. 2017,   19:48