Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Mama, je li to penis na nebu?': 'Nije, sine, samo ti se čini...'

SAD: Piloti zračne posade američke mornarice malo su se previše zaigrali i nebom iznad Washingtona iscrtali 'eksplicitne simbole' koji su neke ljude nasmijali, a neke pak uznemirili...

Stanovnici gradića Okanogana u američkoj saveznoj državi Washington nisu mogli vjerovati što vide na nebu. Većina je prvo vjerojatno protrljala oči, pogledala još jednom i zatim shvatila - da, na nebu su zaista penisi!

Oglasili su se iz američke mornarice i potvrdili da je jedan njihov zrakoplov upotrijebljen za "crtanje" muških spolnih organa iznad Okanogana, prenose američki mediji.

- Zračna posada mornarice podliježe najvišim standardima i ovo smatramo apsolutno neprihvatljivim. Posada će odgovarati zbog ove neslane šale, stoji u njihovu priopćenju.

Naravno, ljudi koji su zamijetili penise na nebu odmah su ih posnimili i objavili na društvenim mrežama, a jedna majka prijavila je eksplicitne simbole lokalnim medijima tvrdeći da će morati djeci objasniti što su vidjela.

Komentar su dali i dužnosnici iz Savezne uprave za civilno zrakoplovstvo (FAA), koji su rekli da ne mogu ništa učiniti ako čin ne predstavlja sigurnosni rizik.

Komentari (34)
  • Sto mi ovakvi roditelji idu na nerve, mos mislit uznemirili se ne znaju sto da kazu djeci, kao djete zna sto je to, pa kad vam nije problem lagati za djeda mraza onda vam nebi bio problem ni reci da je ovo svemirski brod, budite malo kreativni zaboga.

    17. 11. 2017,   22:16
  • Studenti ne smiju šmrkari na faksu, pilot ne smije crtati penise po nebu ... Šta ćemo mi čitati osim kako i guliti banane i odmagliti stakla???

    17. 11. 2017,   22:18
  • Ovo je kinder bueno i 2 kinder jaja

    18. 11. 2017,   09:19