Obavijesti

Viral

Komentari 7

Marija (81): Nisam ni znala da sam u igri za novi Hyundai...

Marija (81): Nisam ni znala da sam u igri za novi Hyundai...
3

Umirovljenica iz Pule u četvrtak je podigla ključeve za auto Hyundai koji je osvojila u travnju. Sin Robert ispunio je kupon na njezino ime, a kad smo joj javili da je osvojila automobil, Marija je bila u šoku

VIDEO

Nikad nisam mislila da bih mogla nešto osvojiti na nagradnoj igri, rekla nam je Marija Batel (81) iz Pule.

Umirovljenica je na nagradnoj igri 24sata osvojila automobil Hyundai Konu, a kako je kupone s njezinim imenom poslao sin Robert, Batel se iznenadila kada je doznala da je dobila automobil.

dobitnica

- Nisam se nadala nagradi. Nazvali su me i rekli da sam izvučena. Mislila sam da me zafrkavaju, a onda su mi objasnili da se ne radi o šali - prisjetila se Istrijanka. Kada je shvatila da je Hyundai njen, zametnula je džezvu za kavu.

- Spremala sam se kuhati kavu, a od iznenađenja džezvu sam stavila u hladnjak. Našla sam je tek nakon osam dana kada sam se sagnula da izvadim nešto iz donjeg dijela hladnjaka - ispričala nam je umirovljenica Marija, koja je dugogodišnja čitateljica 24sata. Novine, kaže, čita od početka do kraja.

- Svakodnevno čitam 24sata. To su mi omiljene novine. Dok ih ja prelistavam, sin reže kupone za nagradne igre - ispričala je Batel.

dobitnica

Njezin sin Robert nekoliko je puta već slao kupone na svoje ime te imena drugih članova obitelji, ali nije dobio nagradu.

- Prvi sam put poslao kupone s maminim imenom i odmah smo osvojili nagradu - istaknuo je Robert. Ispričala je i kako je njezin pokojni muž više od 40 godina igrao nagradne igre s kuponima iz novina. Na putu do Hyundaijeva salona u zagrebačkim Sesvetama, pokvario im se stari automobil.

- Morali smo zvati prijatelje kako bismo stigli po novi automobil - ispričala je dobitnica. Ključeve novog automobila obitelji Batel uručila je Lina Dujić, voditeljica marketinga u Hyundaiju.

dobitnica

- Sigurni smo kako će Kona, naš lifestyle SUV i automobil 2018. godine, gospođi i njezinom sinu pružiti nezaboravne, ali i sigurne trenutke u prometu - poručila je Dujić.

Budući da Marija nema vozačku, automobil će pokloniti sinu.

- Cijeli sam život žurila i nikad nisam imala vremena za autoškolu. Sada će me sin voziti gdje god zatrebam - zaključila je Marija. Otkrila je kako će novi automobil koristiti za odlaske u trgovinu i k liječniku. U travnju je kuvertu s Marijinim imenom izvukao je glazbenik Ante Cash.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način