Obavijesti

Viral

Komentari 3

Maska u zadnji čas: Da mi je biti Kolinda, bik Jerry ili Mišo!

Maska u zadnji čas: Da mi je  biti Kolinda, bik Jerry ili Mišo!
1

Mlađariji je Noć vještica još jedan povod da izađu van i zabave se, nema to nikakve veze s vjerom, odnosno bogohuljenjem. Evo naših 'last minute' prijedloga za maškaranje, inspiriranih ljudima iz domaće javne sfere...

VIDEO

Čim danas oko 17 sati padne mrak, za mlade počinje zabava zbog koje se neće tako lako dignuti sutra ujutro za obilazak groblja.

Kod nas Noć vještica i nije baš dio tradicije, za razliku od Amera. Jednima i drugima je zajedničko što ni oni ni mi ne znamo čemu služi, no pošto je dosada 'đavolje igralište', iskorištavamo i tu noć da se dobrano zabavimo.

via GIPHY

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U Hrvatskoj je za mnoge vjernike pogano slaviti Noć vještica, no takvi bi trebali shvatiti da ima pametnijeg posla od zabranjivanja mlađariji da se taj dan 'izbiju iz cipelica'. Ako neće taj dan, naći će neki drugi.

A mlađariji je to još jedan povod da se izađu van, dakako onoj malo starijoj, pošto su maškaranje za Fašnik ostavili na priredbama u osnovnim i možda srednjim školama.

Evo naših 'last minute' prijedloga za maškaranje:

Mate Mišo Kovač (za muškarce i žene)

Jeftina maska bez puno truda. Ako ste 'obdareni' kosom, lijepo je zaližite prema nazad u takozvanu 'fudbalerku', u svakoj bolje opremljenoj trgovini koještarijama kupite umjetne brkove, odjenite dedinu crnu košulju, pustite svojim prsima da dišu tako da prva tri gornja gumba lijepo otkopčate. Zlatni lanac ne morate kupovati, uzmite ga iz obiteljske riznice ako već sve niste ranije potajno odnijeli u lom zlata da zaradite koju kunu. Raširite ruke i spremni ste!

Ivan Pernar (za muškarce)

Na crnu majicu bi si trebali isprintati 'HDZ lopine', pustiti trodnevnu bradicu, a kad god netko kaže nešto u društvu, vi mu oponirate i predstavljate svoju teoriju zavjere. Po mogućnosti vas u klub unosi prijatelj, a to radi i prema izlasku. Jer dotični više s posla ne izlazi pješke, njega nose.

Bik Jerry (i za muškarce i za žene)

Bik Jerry je ovih dana životinjsko utjelovljenje svih Hrvata jer bježi ruci nepravde i ne ide tamo gdje i ostatak krda. Poistovjećuju se s najpoznatijim bjeguncem u Hrvatsku, a nakon što je ljudima pobjegao dva puta, i dalje je na slobodi. Sve što vi trebate je na glavu staviti rajf s rogovima i preko sebe odjenuti neku lažnu bundu. Ako nekome i dalje nije jasno u što ste se maskirali, samo mu recite: -MUUUUUU. 

Bilo koja od sestara Kardashian iliti bilo koja 'influencerica' (za žene)

Tona šminke perfektno 'namazane' uz obavezno konturiranje. Ako nemaš veću stražnjicu, stvori je, jastuci nisu tu samo za spavanje na njima. Jedinstvena prilika svim onim djevojkama koje se inače vole odijevati atraktivnije, da taj outfit ovaj put učine još hrabrijim, da ne kažemo vulgarnijim.

Predsjednički kandidati (grupna maska)

Za ovu masku vam treba ekipa od jedne žene, po mogućnosti plavuše u svečanom kostimu koja voli pjevati, a ostatak su muškarci koji bi se trebali odjenuti u odijela i kravate te međusobno 'pljuvati' jedni pod drugima. Eventualno bi jedan od njih mogao uzeti tamburicu i zapjevati ravnici, ne sumnjamo da bi im se plavuša iz grupice pridružila.

Učitelji u štrajku (grupna maska)

Prosvjed Sindikata hrvatskih učitelja i Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama

Ako vam se ne da posebno šminkati i odijevati, samo napravite par transparenata 'Za bolje obrazovanje' i počnite skandirati pred klubom u kojem ćete slaviti Noć vještica. To nije sprdanje, to je solidariziranje s njima.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"

Pretplatnici tiskanog izadnja 24sata u ponedjeljak 22. 4. imat će priliku osvojiti vrećicu za reciklažu.