Obavijesti

Viral

Komentari 41

Mislila da ga je spasila: 'To nije mačka, odmah ga izbacite van'

Mislila da ga je spasila: 'To nije mačka, odmah ga izbacite van'
3

Žena je mislila da je spasila nečijeg mačka. Bio je velik i glasan, izgledao je dobro nahranjeno i sklonila ga je s ulice da ga psi ne napadnu. No, nakon što je prenoćio u kući, shvatila je da je 'mica maca' zapravo ris

VIDEO

Žena iz Richmonda u SAD-u objavila je na Craigslistu, svojevrsnoj američkoj stranici za oglašavanje, da je u svom dvorištu pronašla veliku mačku koju je unijela u kuću jer je izgledala "preveliko i zdravo za lutalicu". Bojala se da lokalni psi, koji ponekad pobjegnu iz svojih dvorišta, ne napadnu mačku. 

- Jako je debela i ima male linije i točkice po nogama i bijele točke na ušima. Jedino što izgleda "krivo" je što nema rep, ali to nije toliko neuobičajeno - napisala je u oglasu. 

- Jako je glasa (i zločest!!). Mislim da je riječ o Main Coon vrsti ili mješancu bengalske mačke jer je jako velik i bucmast. Na fotografijama od sinoć izgleda svijetlosmeđe, ali je zapravo sivkaste boje. Jako je gladan. Molim vas, ako vlasnik vidi ovo, da mi se odmah javi. Ne mogu ga zadržati u kući jer, koliko god je sladak, on je lud i ekstremno agresivan - objasnila je. 

Nakon što su ljudi vidjeli njezin oglas, mnogo njih joj je poslalo poruku da je mačka zapravo ris i upozorili ju da ga odmah vrati u divljinu. Šokirana svojom pogreškom, ubrzo je u svojoj objavi zahvalila na upozorenju, ali i dodala da je ris urinirao po cijeloj kući. 

- Hvala svima što ste mi rekli da je to zapravo ris. Nije ni čudo što je bio tako mrzovoljan, pa otela sam ga! - napisala je i dodala kako nije iz Amerike i da nikada nije ni čula za risa. Mislila je da su divlje mačke puno veće. 

- Uglavnom, drago mi je da je on u redu i da nije izgubljena mačka. Već sam ga vratila tamo gdje sam ga i pronašla. Ja sam u redu, nemam ni ugriza ni ogrebotina - napisala je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega
zima u proljeće

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega

Sjeverni Velebit - Iako smo u kalendarskom proljeću, na Velebitu je prava zima. U noći s ponedjeljka na utorak na Zavižanu je palo 27 centimetara snijega. -Cesta od Babića Siče nije očišćena i nije prohodna za osobna vozila i autobuse. Kako se danas i sutra očekuju nove snježne padaline, trenutno ne preporučujemo posjet Parku-, napisali su iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit. Kako snježna idila izgleda koncem travnja, pogledajte u videu

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'
URNEBESNI KOMENTARI

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'

'Joj pa i u Austriji se tako radi', napisao je jedan korisnik društvene mreže. 'Čovjeku se nešto prosulo po tepihu pa ispire...', dodao je drugi
Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!
RETRIEVER WEEKEND

Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!

U prostranom parku Osnovne škole Eugena Kvaternika, osim specijalnih izložbi retrievera iz cijelog svijeta, bit će predstavljeni i psi za traženje droge i eksploziva. spasilački i potražni psi te terapijski i psi pomagači