Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mislila da je to još jedan radni vikend, ali Martino je kleknuo...

None Foto: Dusko Marusic/PIXSELL 7

Pulski ugostitelj Martino Kovačić zaprosio je zagrebačku gastro blogericu Lanu Ožbolt u Puli gdje su na festivalu hrane zajedno radili i prodavali svoje specijalitete..

Da se romantične prosidbe ne događaju samo u hollywoodskim filmovima dokaz je prosidba zaljubljenog Puljanina u "Titovom parku" . Naime, mladi pulski ugostitelj Martino Kovačić zaprosio je svoju djevojku, zagrebačku gastro blogericu Lanu Ožbolt na neočekivan način. 

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Njih dvoje su u sklopu festivala hrane, "Food in motion street", imali kućicu sa svojim gastro specijalitetima. Lana do zadnjeg trenutka nije znala sto joj je Martino spremio, od malog filma te do video veze s roditeljima koji su mladencima uputili čestitke.

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Njezino zbunjeno i u isto vrijeme sretno lice oduševilo je njenog voljenog, a i sve posjetitelje festivala. Presretna buduća mladenka rekla je 'da', a Martino ju nije mogao prestati grliti.

Komentari (9)
  • nek im je sretno...prošla sam parkom par puta... uvijek je bilo gužve , zato što su mirisi hrane nevjerojatno privlačili ...

    24. 7. 2018,   21:45
  • Svi sudionici festivala su očarani vidi se na slici

    23. 7. 2018,   14:41
  • O,..how nice 😂

    23. 7. 2018,   16:24