Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mislili su da spašavaju mačiće, ali brzo vidjeli da su pogriješili

None Foto: Facebook

Udruga za zaštitu životinja iz teksaškoga gradića San Antonija objavila je da se tri osobe oporavljaju od ugriza, nakon što je žena kući donijela par "slatkih mačića"

Članovi teksaške obitelji ispripovijedali su da su u subotu na prilazu kući pronašli dvije male mačke, vjerujući da je riječ o mladunčadi domaćih bengalskih mačaka

Ponijeli su ih sa sobom i pokušali nahraniti na bočicu. Iznenadila ih je agresivnost "mačića" koje su izgrizle plastične bočice, ali i osobe koje su ih pokušale nahraniti. 

Pomoć članova Udruge za zaštitu životinja potražili su pošto su na internetskim stranicama otkrili sličnost između "slatkih mačkica" u svojem domu i mladunčadi risova

- Članovima obitelji iz San Antonija pružena je liječnička pomoć, a mladunčad risova zbrinuta je u udruzi "Wildlife Rescue & Rehabilitation, kazali su iz Udruge za zaštitu životinja San Antonija.

Gradske vlasti su izvijestile da će pokušati pronaći majku mladunčadi. Ako im to ne uspije o njima će brigu voditi stručnjaci sve dok ne odrastu dovoljno da bi o sebi u divljini mogli brinuti sami. 

Komentari (13)
  • Vazno je pomoci nema veze koje zivotinje su u pitanju

    11. 5. 2018,   12:44
  • Nije bitno koja je vrsta. Sve vrste su ugrožene u divljini.

    11. 5. 2018,   12:47
  • I mi smo ugroženi od Daličke,anemičnog i njihovih satelita ,tko će nama pomoći

    11. 5. 2018,   13:39