Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Misterij na Baliju: Nitko ne zna kako je avion dospio u dvorište

None Foto: Screenshot/YouTube/Exploring With Josh

Mještani pričaju da je u zrakoplovu trebao biti otvoren restoran, ali da je investitor ostao bez novaca i da je sve propalo. Nekoliko kilometara dalje je još jedan...

Boeing 737 već je godinama parkiran u dvorištu na Baliju. Nitko ne zna kako je tamo dospio. Mještani pričaju da je u zrakoplovu trebao biti otvoren restoran, ali da je investitor ostao bez novaca i da je sve propalo.

Avion nema nikakvih oznaka pa se ne zna kojoj aviokompaniji pripada. No taj zrakoplov nije jedini napušteni na tom otoku. Nekoliko kilometara sjevernije nalazi se još jedan Boeing 737. Nalazi se na privatnom posjedu, a vlasnici ne žele reći što avion tamo radi i kako je tamo dospio niti zašto ga čuvaju zaštitari, pišu mediji. 

Komentari (42)
  • Uopće nije misterija. Radi se o Boeningu 737- 200 registarske oznake PK-RII. Prvi let imao je 03.1983. Letio je sve do 10.2008. kada je prizemljen i bio je u vlasništvu Indonezijske kompanije Mandala Airlines. 2009 kupljen od privatnog investitora.

    2. 3. 2018,   12:48
  • Nije ni cudo da je investitor propao kada je cjeli taj Bali propao , prljave plaze pune narkomanskih igala , hoteli u kojima na recepciji spava osoblje koje radi po 3 dana bez smijene i konobari priuceni no nikad nauceni da se palac ne stavlja u pijat u kojem nosi juhu !

    2. 3. 2018,   12:44
  • ja pretpostavljam da je doletel i spustil se na nekakvu pistu i da je onda sa nečim dovučen i ostavljen u tome dvorištu

    2. 3. 2018,   12:17