Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mladenku seljani spasili iz snijega i odveli ju u crkvu

None Foto: web.orange.co.uk

Karen Rawlins (42) kaže da se već bila pomirila s činjenicom da se neće udati. No sumještani su stigli terencima i prevezli nju i svatove u crkvu

Karen Rawlins (42) zbog snijega u nedjelju nije mogla doći na vlastito vjenčanje u crkvi u selu Dode u engleskom Kentu. Dok je razmišljala kako će morati odgoditi vjenčanje s Johnom Leejem (35), na poziv voditelja na lokalnom radiju, sumještani su s terencima krenuli po mladenku i njenih 40 uzvanika. Izbavili su ju iz snijegom zametene kuće i na vrijeme odveli pred crkvu.
- Nevjerojatno. Bez riječi sam i ne mogu se dovoljno zahvaliti ljudima na njihovoj velikodušnosti. Ukupno je bilo sedam ili osam auta i Land Rovera, čak su nam ponudili i traktor s prikolicom. Ujutro smo se oboje već bili pomirili s time da se nećemo vjenčati, no nakon što smo vidjeli kako su se ljudi ujedinili, ostvario nam se san - rekla je mladenka nakon vjenčanja. Jedan od dobrovoljaca koji su pomogli Karen i Johnu kaže kako ga je nazvao prijatelj koji je čuo 'poziv u pomoć' na radiju.
- Ja imam Land Rover Discovery i bio sam  sretan što sam mogao prevesti neke ljude i pomoći - kaže John Goffin (62). Ne zna se tko je na radio dojavio o mladenkinoj nevolji.

Komentiraj, znaš da želiš!