Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mladići se razbacuju novcem: U klubu satove zalijevali votkom

None Foto: Instagram

I ostale objave im se većinom svode na fotke snopova novčanica. Zbog njihovog raskalašenog života, naišli su na oštre osude na društvenim mrežama...

'Bahata omladina Balkana' naziv je novog profila na Instagramu na kojem se skupina mladića iz Srbije i okolice hvali svojim bogatstvom. U opisu profila im stoji 'bahaćenje, mafijanje, luksuz...'.

Bijesni automobili, skupi satovi, hrpe novca... S tim se ovi mladići svakodnevno razmeću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim što se hvale skupim stvarima, hvale se i izlascima. Objava koja je zaokupila najviše pažnje je ona na kojoj u noćnom klubu zalijevaju sat votkom.

POGLEDAJTE VIDEO:

I ostale objave im se većinom svode na fotke snopova novčanica i izlazaka. Zbog njihovog raskalašenog života, naišli su na oštre osude na društvenim mrežama. 

No, to nije ništa naspram sličnih profila iz Amerike ili Rusije. 

LAMBORGHINIJI I PRIVATNI AVIONI Bogati klinci s Instagrama: Da nema luksuza, ne bi bio Božić!

Suludo trošenje (maminog i tatinog) novca, putovanja oko svijeta, letovi privatnim avionima, dizajnerske krpice, najskuplji šampanjci samo su dio onoga što uzimaju zdravo za gotovo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Such a long day 😴 📸 @alissaviolet

Objavu dijeli Rich Kids Of The Internet (@rkoi)

 

Komentari (95)
  • Ma neka imaju, ionako će ih jednog dana pojesti gliste kao i ostalu sirotinju...

    14. 2. 2020,   09:03
  • Jadni ti mladi ljudi i svi oko njih! Sama ispraznost! Tu se vidi što su dobili od roditelja: obilje novca i niti mrvicu odgoja i ljubavi. Koliko god imaju, bez opijata i gomilanja nepotrebnih stvari ne znaju biti sretni. To su upropašteni mladi životi, ali i životi svih koji im se nađu na putu! Radije ih da mi unuci žive kao pustinjaci, na korici kruha, a uistinu sretni, nego ovako! Istinska radost, ljubav i mir ne može se ničim kupiti!

    14. 2. 2020,   09:08
  • Bogohuljenje se zna obiti o glavu u 99% slučaja....samo naprid mali paraziti..

    14. 2. 2020,   09:09