Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mobitelom u pakao: Ova će vas reklama 'otrijezniti' u sekundi

None Foto: YouTube

Život svakog od nas u posljednjih je desetak godina postao gotovo nezamisliv bez mobitela što za sobom povlači i neke iznimno negativne trendove poput smrtnosti u prometu...

Ukoliko tipkate na mobitelu tijekom vožnje, u prometu ste opasni, ako ne i opasniji od onih koji za upravljač sjedaju pod utjecajem alkohola. Zbog korištenja smartphonea u vožnji danas godišnje umiru tisuće ljudi, a mnogi pak ostaju paralizirani i prikovani za invalidska kolica do kraja života, bilo vlastitom ili tuđom krivicom. 

Kršenje zakona i izazivanje kazne u cijeloj je priči zapravo najmanji problem - najveći je ugrožavanje vlastitog i tuđih života i uzrokovanje tjelesnih i duševnih boli. 

Upravo na to upozorava nova kanadska reklama koja će vas u samo 30 sekundi sigurno natjerati da sljedeći puta dobro promislite prije nego što odlučite natipkati SMS. 

Komentari (43)
  • ja nemam mobitel već 6 godina i uopće mi ne fali. niti sam trgovački putnik, niti sam odvjetnik, niti sam biznismen pa če me stranke zvatil.relacija mi je kuća posao. inače bacila sam ga kad ni na wc nisam mogla otići bez moba a da me netko ne zovne zbog gluposti ili viška vremena.

    20. 6. 2016,   13:45
  • Zalosno je sto vecina ne koristi bluetooth u autu iako svi noviji imaju to ugrađeno + postoji posebno autoradio s tim za parsto kuna. Neki dan vidim tipa sa novim porscheom i naravno zemljak drzi mob na uhu...djabe nekima lova...

    20. 6. 2016,   12:00
  • Neki dan ja na heinzelovoj vidim žensku ( 20-25 god.) ,zadnja ljeva guma joj poluprazna i ja potrubim i pokazujem joj, a ona na mobitelu i pokaže mi srednjaka, rekoh onda sebi, ma ko te j.be!

    20. 6. 2016,   14:09