Obavijesti

Viral

Komentari 40

"Moj dečko me odbio kad sam bila muško, ali sad smo sretni"

"Moj dečko me odbio kad sam bila muško, ali sad smo sretni"
4

Dečko koji joj se sviđao nije htio imati ništa s njom jer je živjela kao muškarac. No kada je krenula na postupak promjene spola, on se njoj javio. Počeli su se družiti i sada su sretno zaljubljeni

VIDEO

Transeksualnoj ženi svidio se dečko kojeg je zapazila na Facebooku. Ona je tada još živjela kao muškarac i njezina Facebook simpatija nije bila zainteresirana. No nakon što je krenula na postupak promjene spola, on se javio njoj i od tada su u sretnoj vezi.

Erin Anderson (22) je rođena kao dječak, ali od svoje treće godine znala da je rođena u pogrešnom tijelu. U toj dobi počela se šminkati maminom šminkom kako bi što više ličila na djevojčicu, piše Mirror.

Još prije dvije godine, dok je još živjela kao muškarac, Erin je na popularnoj društvenoj mreži primijetila 28-godišnjeg Jareda Norrisa. Javila mu se, no Jared ju je tada pristojno odbio.

'Odlučila je biti ono što stvarno jest'

- Dodala sam ga na Facebook zato što mi je bio sladak. Poslala sam mu poruku, no nije htio ništa imati sa mnom. Činilo se da uopće nije zainteresiran pa sam odlučila da više neću ni pokušavati - izjavila je.

U međuvremenu, Erin je krenula na postupak promjene spola i počela živjeti kao žena. Uzima hormonalnu terapiju i obavila je operaciju povećanja grudi te čeka operaciju promjene spola.

Dvije godine nakon prvog kontakta, Jared je 'lajkao' njezinu fotografiju na Instagramu i ubrzo su se počeli viđati. Danas su sretan par, a Jared kaže da da je oduševljen činjenicom što je njegova prekrasna djevojka, koja ga 'neodoljivo podsjeća na Marilyn Monroe', odlučna u namjeri da bude 'ono što stvarno jest'.

Erin i Jared su nakon nekoliko mjeseci veze svoju ljubav podijelili javno na Facebooku.

- Prije Jareda viđala sam se drugim ljudima. No to nikad nije preraslo u ništa ozbiljno jer je njih bilo strah reći obitelji i prijateljima za našu vezu. No Jared se toga nije bojao, rekao je svima da sam transseksualna i nije ga briga što drugi misle - kaže Erin.

Izljevi mržnje i prijetnje smrću

Njihova ljubav, koja sad traje već dvije godine, brzo se našla na meti. Par je počeo dobivati online poruke s izljevima mržnje i prijetnje smrću.

- Primio sam mnogo prijetnji smrću preko interneta, jedan tip je prijetio da će me prebiti. To je bilo grozno, deprimirajuće. Uvijek isto, šalju nam poruke u kojima piše 'Mrzim te', 'Odvratan si', 'U vezi si s frajerom', takve stvari - objasnio je Jared. 

Erin se nada da će u budućnosti proći kroz potpuno postupak potpune promjene spola. Ali njezinom partneru Erin je prekrasna ovakva kakva jest tvrdi da će je voljeti jednako bez obzira na operaciju.

- Želi izgledati ženstvenije, ali meni je ona sad prekrasna.Znam da se tu ne radi o meni, ali trenutno si ne možemo priuštiti operaciju kojom bi postala žena u svakom smislu. Voljet ću je i dalje isto, ona je za mene i dalje ista osoba bez obzira na sve, mislim da izgleda dovoljno ženstveno, ali svjestan sam toga da je rodna disforija ozbiljna stvar - kaže Jared.

- Oduševljen sam činjenicom da je ona odlučila biti ono što stvarno jest, bez obzira na sve posljedice. Drago mi je da našla svoj put - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.