Obavijesti

Viral

Komentari 70

'Moj muž je od mene mlađi 55 godina, nek' se viđa s drugima'

'Moj muž je od mene mlađi 55 godina, nek' se viđa s drugima'
1

Veza između bivšeg engleskog svećenika Philipa Clemesa i njegovog 25-godišnjeg partnera Florina Marina puna je uspona i padova iako su zajedno vrlo kratko.

VIDEO

Poslije života provedenog u crkvenom celibatu, Philip Clemens shvatio je da to nije život koji želi. Nakon što se umirovio kao svećenik, Clemens je instalirao aplikaciju za spajanje homoseksualaca i tamo upoznao Florina Marina, 25-godišnjeg Rumunja koji želi postati model. 

Izmijenili su nekoliko poruka, a onda se dvojac odlučio sresti i tada je, kako kažu, planula ljubav, unatoč razlici od čak 55 godina. Ubrzo su se i vjenčali, a Philip je prodao svoju kuću kako bi se preselio u Bukurešt gdje je kupio stan za zajednički život. 

No, ljubav nije potrajala dugo. Philipu je smetalo što mlađahni Rumunj troši njegov novac na svakodnevne izlaske pa se odlučio vratiti u Englesku gdje više nije imao ni kuću. 

Prema najnovijim informacijama, piše Daily Mail, bivši svećenik i mladi Rumunj dati će si još jednu šansu - u otvorenoj vezi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kada smo se rastali, pogodila me depresija. Toliko mi je nedostajao. Bilo je to kao da sam izgubio ruku ili nogu, priznao je Philip Clemens. 

Florin se u međuvremenu preselio u Španjolsku, zbog posla. 

- Philip mora mnogo toga naučiti o ljubavi. Sada nam je mnogo bolje nego prije. On je morao mnogo naučiti o mojoj kulturi i kakav sam ja. On ponekad ne razumije razlike u našim kulturama. On je Englez, ja sam Rumunj, oboje imamo svoje običaje. Ne razmišljamo isto, izjavio je mladi Rumunj. 

- Nevjerojatno ga volim. Ponekad se svađamo, ali ispod svega toga, obožavam ga. Kad bismo se trajno razišli, ja bih bio najnesretniji čovjek na svijetu, rekao Philip koji je čak progovorio i o njihovom seksualnom životu. 

- Ja sam više taktilniji tip. Kada smo u krevetu, Florin više voli spavati. Ali, imamo vrlo blisku i intimnu vezu, tvrdi Philip kojem, kako on sam kaže, neće smetati ukoliko će Florin ići na spojeve s drugima, tako dugo dok ostaje u vezi s njim. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"

Pretplatnici tiskanog izadnja 24sata u ponedjeljak 22. 4. imat će priliku osvojiti vrećicu za reciklažu.