Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Molimo prije svake utakmice pa je mama blagoslovila igrače'

None Foto:

Video u kojem žena stoji ispred TV prijamnika prije početka utakmice u Sočiju i jednog po jednog krsti svakog našeg igrača postao je viralni hit. Pregledan je 200.000 puta

Navijačko ludilo zahvatilo je Hrvate i svi žele da se ‘vatreni’ vrate kući sa zlatnom medaljom. Uoči utakmice protiv Rusije jedna je navijačica iz dalekog Chicaga na specifičan način sreću poželjela našim nogometašima.

Svjetlana Jelčić Ćosić (47) je stojeći pred televizorom na početku prijenosa iz Sočija, dok je svirala hrvatska himna, krstila naše igrače hitrim pokretom ruke, jednog po jednog – od Ivana Perišića do Luke Modrića. Video je postao hit i pregledan je više od 200 tisuća puta.

Hrvati Stuttgart Video: Ovo nisu istine🙈🙉 Ovo je sve 😍😂 Trebala je jos svetom vodom poškropiti😂 Veliki LIKE za gospođu - Svjetlana Jelcic Cosic - 👍🏻

Posted by Hrvati Stuttgart on Sunday, 8 July 2018

'Bit ćemo prvaci'

- Mi se prije svake utakmice molimo Bogu da ‘vatreni’ pobijede pa je mami došla ideja da blagoslovi igrače prije utakmice, da imaju više sreće - rekla nam je Svjetlanina kći Kristina.

U obitelji Ćosić jedini je ritual da prije svake utakmice zajedno otvore rashlađene pive. Prije penala Svjetlana nije prekrstila naše reprezentativce, ali je, kaže, s kćeri uzela krunicu i molila dok drama nije bila gotova.

- Najdraži mi je Modrić jer je kapetan i uvijek odlično igra, a posebno mi se sviđa Zlatko Dalić jer je lijep. Bit ćemo prvaci - priznala nam je Svjetlana. Obitelj Ćosić sinoć je krenula prema Hrvatskoj, utakmicu će pratiti na zagrebačkom Trgu.

Komentari (46)
  • Ajdee kopira hispance, plagijat

    10. 7. 2018,   19:36
  • O čemu vi pišete,ako ne o Tajči onda o ludoj babii koja pred televizorom krsti nogometaše,veliko svašta

    10. 7. 2018,   19:30
  • Primitivno.

    10. 7. 2018,   22:33