Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Monstrum psu zalijepio njušku: 'Ma, samo sam joj htio pomoći'

Kujica u tipu bull terriera osjetila je na svojoj koži tamnu stranu čovječanstva. Njezin vlasnik je na monstruozan način pokušao utišati lavež tako da joj je oblijepio njušku izolir-trakom

Zlostavljač životinja, Wiliam Dudson provest će sljedećih 15 godina u zatvoru od čega 5 godina zbog brutalnog zlostavljanja psa.

Dudson je višestruki zločinac koji je iza rešetaka od lipnja 2015. kada je uhićen zbog pokušaja prikrivanja marihuane, kokaina i oružja. 

Dan prije njegova uhićenja, policajci su pronašli Caitlyn kojoj je izolir-traka bila čvrsto 9 puta oblijepljena oko njuške više od 36 sati. Dudson je pokazao kajanje i rekao da je pokušavao promijeniti njeno ponašanje uz pomoć 'tehnika' koje je naučio u zatvoru.

Nakon što su se društvenim mrežama proširile mučne fotografije zlostavljane Caitlyn, mnogi su se uz sutkinju složili da zaslužuje puno veću kaznu.

'Ne želim biti zla, ali voljela bih da ti mogu dati više', rekla mu je sutkinja na izricanju kazne.

'Mislim da ovo šalje poruku da nećemo dopuštati ovakve stvari' rekao je Aldwin Roman, ravnatelj udruge životinja u Charlestonu. 'Učinit ćemo sve da zakonom zaustavimo ovo, a onda ćemo ići dalje mijenjati naše zakone i učiniti ih jačima'.

Roman se prisjetio dana kada je prvi put ugledao Caitlyn u skloništu za životinje. 'Sjećam se kako se vidio strah u njezinim očima. To je bilo 36 sati torture.'

Srećom, Caitlyn je izbjegla jako oštećenje jezika i sinusne šupljine, te se zahvaljujući veterinarima potpuno oporavila. Sada je sretna u novom domu punom ljubavi.

Slučaj sa Caitlyn je pravi primjer koji pokazuje koliko je važno prijaviti nasilje nad životinjama i koje su posljedice za one koji to čine.

Komentari (45)
  • nadam se da i u zatvoru imaju trake da se ne dernja previse pod tusem

    9. 7. 2018,   12:59
  • 5 godina za zlostavljanje cuke.Svaka cast i zakonu i sucu koji mu je ovu kaznu dodijelio. Nadam se da ce zatvorenici ovu tehniku zaljepljivanja njuske na njemu koristiti

    9. 7. 2018,   13:01
  • 15 godina? Bravo, bravo i jos jednom, bravo!!!

    9. 7. 2018,   13:02