Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

More u Santa Barbari izbacilo je truplo zastrašujućeg izgleda

<div> <object name="kaltura_player_1418816680" id="kaltura_player_1418816680" type="application/x-shockwave-flash" allowScriptAccess="always" allowNetworking="all" allowFullScreen="true" height="343" width="504" data="http://www.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/1_6igi1vmk/uiconf_id/25650502"><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="allowNetworking" value="all" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><param name="movie" value="http://www.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/1_6igi1vmk/uiconf_id/25650502"/><param name="flashVars" value=""/><a href="http://corp.kaltura.com">video platform</a><a href="http://corp.kaltura.com/video_platform/video_management">video management</a><a href="http://corp.kaltura.com/solutions/video_solution">video solutions</a><a href="http://corp.kaltura.com/video_platform/video_publishing">video player</a></object> </div>

Već nekoliko dana Kaliforniju pogađa žestoko nevrijeme koje je uzrokovalo veliku materijalnu štetu, ali i smrt 'čudovišta' za koje još nije utvrđeno kojoj vrsti pripada

Santa Barbaru jučer je pogodilo žestoko nevrijeme. Iako je oluja potopila nekoliko manjih brodova, najviše je pažnje usmjereno na neobičnu lešinu koju je izbacilo more.

Radi se o životinji koja ima oštre zube te istaknute očnjake , ali i kandže pa se isključuje mogućnost da se radi o psu ili pak svinji. Stanovnici Santa Barbare su zbunjeni, baš kao i stručnjaci koji dosad nisu uspjeli identificirati 'čudovište' koje nema dlaku i smeđe je boje.

Radi se o jedinoj žrtvi žestoke oluje koja s varirajućim intenzitetom pogađa Kaliforniju već nekoliko dana, piše DailyMail .

Već drugi slučaj u dvije godine

Podsjećamo, slična je lešina prije dvije godine pronađena na obalama San Diega da bi se na kraju utvrdilo da se radi o oposumu . Nije nemoguće da će istraga u Santa Barbari također pokazati da je i tamo na plažu isplivala lešina iste životinje s obzirom na veliku sličnost između dvije lešine .

Komentari (117)
  • Meni ovo slici na one pese iz Mordora koje jasu umjesto konja.

    17. 12. 2014,   20:27
  • Imaju video snimak svega , a samo jednu sliku "zastrašujućeg trupla" ?

    17. 12. 2014,   22:11
  • voda izobličava ,ali ove konture baš I ne daju naslutiti da je nešto pitomo.......

    17. 12. 2014,   20:12