Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muke po tajicama: 'Zašto ih ima 8000 pari, i to crnih...?'

None Foto: screenshot/Twitter

Anne Taylor je na svom Twitter profilu objavila prepisku sa svojim dečkom nakon što ga je zamolila da joj, dok je u gradu, kupi crne tajice. Dečko, zbunjen golemim asortimanom, nasmijao je mnoge

Izgleda da, ukoliko nešto želite napraviti kako spada, najbolje je da to napravite sami. U to se uvjerila i Anne Taylor koja je svojeg dečka poslala da joj kupi tajice, a dok je bio u dućanu poslao joj je hrpu poruka. Naime, asortiman i ponuda "običnih crnih tajica", koje je Taylor htjela je bio golem. Redovi i redovi tajica izludili su njenog dečka. 

- Ima toliko vrsti tajica. Zašto? Koji je razlog - pisalo je poruci dečka Tima. 

- Ne razumijem zašto nekome treba osam tisuća pari različitih crnih tajica? Nije ni čudo da su žene sve više anksiozne - napisao je svojoj djevojci. Ubrzo nakon toga, poruke su krenule biti sve smješnije obzirom da je Tim počeo paničariti oko kupovine, ali i zafrkavati se. 

- Na podu sam u fetus položaju. Pošalji mi pomoć. Evo, u dućanu sam već pet dana, fali mi sunce. Taylor, volim te. Reci mojoj obitelji da volim i njih - pretjerivao je Tim. 

- Koristim ultra debele tajice sada kako bih se zagrijao, no ne mislim da ću izdržati. Izgubio sam svu nadu - pisao je.

No, Tim je ipak uspio kupiti obične crne tajice, na kraju krajeva. Taylor je cijelu prepisku objavila na Twitteru, a Timov očajnički ton i trud koji je uložio u kupovinu rezultirao je velikom popularnošću na društvenoj mreži. 

- Udana sam već 20 godina i moj muž bi i dalje radije izgubio ud nego išao sa mnom u kupovinu - napisala je jedna gospođa u komentaru. 

- Kakva objava, baš mi je žao dečka! Muškarcima je uvijek čudno kupovati za svoje žene ili cure. To je sve zbog straha da ne napravimo nešto krivo, pa da ne polude - napisao je komentator. 

- Dobro da ga nisi zamolila da ti pronađe i neku majicu koja će ići uz njih - kazala je druga žena. 

 

Komentari (14)
  • Meni ovo bezveze... Pa sam nabraja da su jedne debele,jedne tanke,sa cifom i bez,dužina ova ili ona... Znači nisu iste uopće. To je ko da mene lik pošalje u pivovaru i ja se isčuđavam koliko pivi ima,a sve su iste

    6. 3. 2018,   21:08
  • I ja .udala svasta citam...

    6. 3. 2018,   21:19
  • nije uopće smiješno

    6. 3. 2018,   21:32