Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muž se rano vratio kući pa je ljubavnik 'spavao' na prozoru

None Foto: youtube

Preljub bez posljedica nezapamćena je pojava u povijesti ljudske vrste. Budimo realni, partner će uvijek saznati. A neki će prije toga noć provesti - na prozoru...

Anonimni Kinez najvjerojatnije je zauvijek požalio što se upuštao u aferu s udanom ženom . Naime, zbog te je nepromišljenosti noć proveo s vanjske strane prozora . Na sedmom katu. Iskreno, vrti nam se i pri samoj pomisli na to.

Da, dobro ste pogodili, suprug se prerano vratio kući , a lokacije poput ormara i ispod kreveta očito u tom trenutku nisu zvučale najpametnije.

Čovjek je tako cijelu noć proveo na nogama između dva klimatizacijska uređaja, a spasili su ga vatrogasci koje je sljedeće jutro pozvala supruga nakon što je muž otišao na posao, prenosi Mirror .

Naravno, tip je tvrdio kako se on, jadan, uopće ne sjeća kako je završio izvan prozora, no kada ga je pritisnula policija, skrušeno je priznao preljub. Žena pak nije očekivala da će se muž ranije vratiti s poslovnog putovanja. Mogla je pogledati koju tursku seriju jer muškarci se uvijek vraćaju ranije s putovanja i ulaze izravno u spavaće sobe.

- Čovjek je najvjerojatnije poprilično popio i to mu je dalo hrabrosti da izvede nešto ovakvo. No kada se ujutro otrijeznio, shvatio je da bi bilo glupo vraćati se natrag bez pomoći, izjavio je glasnogovornik vatrogasne službe.

Komentari (102)
  • I ja bi staja obišen ka šišmiš cilu noć. Bolje i visiti nego suva k..... biti.

    18. 9. 2015,   14:13
  • ma kako može, ma kako može to radit !? ostavit čovika na vitru i promaji ! nije mu to na čast:-)))

    18. 9. 2015,   11:49
  • Drugi puta tražiti ljubavnicu u prizemlju...

    18. 9. 2015,   14:30