Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mužu 'namjestila' maloljetnicu, ali nije se nadala što će učiniti

None Foto: Screenshot

Žena je svom suprugu namjestila zavodnicu koja mu je pristupila dok je hranio patke u parku. Djevojka je lagala da još nije punoljetna, što na kraju nije zasmetalo napaljenom muškarcu

To Catch a Cheater, ili u prijevodu uloviti varalicu, je YouTube kanal koji otkriva koliko netko cijeni svoju vezu. Osoba svom partneru smjesti atraktivnu zavodnicu ili zavodnika i zatim na skrivenoj kameri prati njegove reakcije.

Ovog puta žena je svom suprugu namjestila "maloljetnu" zavodnicu koja mu je pristupila dok je hranio patke u parku. Započeli su razgovor i ubrzo mu je rekla da još nije punoljetna, iako zapravo ima 18 godina. Počela ga je zavoditi istezanjem, na što je on ostao zatečen. 

Ipak, uspio se snaći te joj ponuditi prijateljstvo i uzeti njezin broj, a supruga je ostala zgrožena. Muškarac je shvatio da je upao u zamku nakon što je primijetio da je djevojka ozvučena, no bilo je prekasno. Šokirana žena shvatila je da joj je brak lažan i završila u suzama.

- Sad znam da živim sa strancem, zaključila je.

Komentari (287)
  • da je više sebe "namještala" ne bi došlo do toga hahaha ...ajme ne razumijem to exponiranje u javnosti...bolesnici željni pažnje..

    23. 8. 2017,   11:53
  • Jako mnogo njih bi palo na ovome testu. Isto kao što bi palo i da su žene u pitanju

    23. 8. 2017,   11:56
  • Ja kad hoću nešto da 'kresnem' sa strane.................................samo okrenem svoju ženu na bok !!!

    23. 8. 2017,   13:10