Obavijesti

Viral

Komentari 25

Na internetu skupljaju novac za vjenčanje: 'Nemamo dosta'

Na internetu skupljaju novac za vjenčanje: 'Nemamo dosta'
1

Par iz Škotske pokušava prikupiti novac za vjenčanje, no shvatili su da ima nedostaje još poprilično novca Zato su pokrenuli kampanju na stranici GoFundMe i traže donacije za pokrivanje troškova

VIDEO

Bivša trbušna plesačica Natalie Borg i njezin zaručnik Richard McMurray iz Škotske rade prekovremeno i prodaju svoje stvari kako bi zaradili dovoljno da mogu platiti troškove vjenčanja.

Međutim, do svadbe im je ostalo samo tri mjeseca, a kako im je postalo jasno da neće moću prikupiti dovoljno novaca, na stranici GoFundMe lansirali su kampanju i traže donacije kojima će pokriti preostale troškove, piše The Sun.  

'Treba nam za fotografa, prostor, presvlačenje...'

- Izračunali smo koliko će nas sve koštati. I dalje smo kratki s novcem, a vremena je sve manje, jer je vjenčanje zakazano za 27. travnja 2019. Sav novac koji smo zaradili potrošili smo na troškove svadbe, prodajemo svoje stvari, radimo dodatne smjene, ali i dalje nismo uspjeli prikupiti dovoljan iznos. Ne možemo pomaknuti termin za nekoliko mjeseci jer je sve već unaprijed rezervirano, molimo sve koji su u mogućnosti da nam novac za vjenčane poklone uplatite unaprijed za troškove, kako bi naš dan bio poseban - pišu u kampanji na GoFundMe

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nedostaje nam novac jer još uvijek moramo platiti ostatak iznosa za prostor, fotografa, torte i presvlačenja haljine. Nemamo budžet za medeni mjesec i o tome ni ne razmišljamo, samo pokušavamo pokriti troškove vjenčanja - dodaju.

Kako bi došli do potrebnog novca, Natalie na svojem Facebook profilu prodaje nakit, kristale, knjige, ukrasne figurice, pa čak i dijelove kostima za trbušni ples. Cilj im je prikupiti 4.500 funti, odnosno oko 37.000 kuna, a u dva tjedna uspjeli su prikupiti nešto više od 4.000 kuna. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.
Hrvati su 'zatrpali' Plenkovićev TikTok: 'Daj 100 €', 'Po tebi sam nazvala mačku', 'Čekamo Zoku'
NEKI PIŠU DA JE SLADAK...

Hrvati su 'zatrpali' Plenkovićev TikTok: 'Daj 100 €', 'Po tebi sam nazvala mačku', 'Čekamo Zoku'

Dobro došli na moj službeni TikTok profil! Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama, poručio je Plenković u uvodnom videu...