Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na Netflixu kreće nova serija o psima koju svi željno iščekuju

None Foto: YouTube/Netflix 6

Ovog mjeseca, na Netflixu ćete moći pogledati novu dokumentarnu seriju 'Psi' u kojoj će biti prikazano šest priča o bezuvjetnoj ljubavi prema psima. Vlasnici diljem svijeta nestrpljivo čekaju 16. studeni da krene emitiranje

Uzbudljiva, zanimljiva i filmska dokumentarna serija koja slavi duboke emocionalne veze između ljudi i njihovih četveronožnih najboljih prijatelja kreće ovog mjeseca na Netflixu.

U dokumentarcu će biti prikazano šest nevjerojatnih priča o psima iz cijelog svijeta, uključujući Siriju, Japan, Kostariku, Italiju i SAD. Svaka od njih će prikazati bezuvjetnu ljubav koju imamo sa psima.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Psi ne samo da nas čine da se osjećamo voljenima, već i sigurnima', rekla je izvršna producentica projekta Glen Zipper. 'U svijetu u kojem danas živimo, bez obzira koliko smo podijeljeni, moramo se pobrinuti da shvatimo koliko psi znače za sve nas i kako nas veza s njima može spojiti.'

Foto: YouTube/Netflix

'Psi' će vas odvesti na uzbudljivo putovanje gdje ćete otkriti čarobne osobine ovih životinja koje imaju posebno mjesto u našem srcu. Emitiranje kreće 16. studenog na Netflixu.

Komentiraj, znaš da želiš!