Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na obali Manhattana našla leš zasad nepoznatog 'čudovišta'

None Foto: YouTube

Ako je do službene verzije, to što vidite na fotografiji je kuhana i natečena svinja, no nisu svi to objašnjenje prihvatili zdravo za gotovo. Internet je pun drugačijih teorija

Denise Ginley podijelila je s medijima fotografije leša zasad nepoznatog stvorenja na koje je sasvim slučajno naišla u nedjelju ispod mosta Brooklyn na Manhattanu.

Slike pomalo zastrašujućeg bića probudile su mnogima maštu, pa tako od nedjelje sve do sada traje internetska rasprava o čijem je to truplu riječ.

Pročitati se da doista svašta, a najviše se ističu nagađanja da je riječ o psu, divovskom štakoru, rakunu, kornjači bez oklopa ili mravojedu. 

Također, neki su otišli korak dalje pa za tijelo tog stvorenja optužuli obližnji centar za oboljele životinje u vlasništvu američke vlade, sugerirajući očito pritome da je riječ o kakvom laboratorijskom eksperimentu.

Bilo kako bilo, tek je mali dio ljudi zdravo za gotovo prihvatio objašnjenje iz priopćenja odsjeka za njujorške parkove u kojem se navodi da je riječ o kuhanoj i natečenoj svinji.

U takvo što ne vjeruje ni autorica fotografija, a vjerojatno neće ni dio vas s obzirom na neke detalje koji nimalo ne podsjećaju na poznatog papkara.

Komentari (107)
  • ajme FIFI sta uradise od tebe!!!!!!!!!!

    26. 7. 2012,   16:16
  • hahaha što me nasmija kornjača bez oklopa, a tek mravojed, baš s tolikim zubima hahaha :D

    26. 7. 2012,   19:03
  • Pero,jesi to ti?

    26. 7. 2012,   17:51