Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nada osvojila 25.000 kuna: Uz Tepih centar ću si urediti kuću

None Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Trahlić je rekla kako će sigurno uzeti zavjese, ali da razmišlja i o parketima. Nagradu joj je uručio direktor Goran Fric, a na primopredaju je s njom stigla obitelj

Umirovljenica Nada Trahlić (69) iz Čavala osvojila je u nagradnoj igri 24sata bon od 25.000 kuna u Tepih centru. Na primopredaju je stigla s obitelji. Dobitnica je rekla kako jedva čeka potrošiti svoju nagradu.

- Trebaju mi zavjese tako da ću njih sigurno kupiti. Voljela bih uzeti i parkete. U Tepih centru mogu preurediti dom - govorila je oduševljena Nada.

Nagradu joj je uručio direktor Tepih centra Goran Fric.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL Direktor Tepih centra, dobitnica i njezina unuka

- Tepih centar ove godine slavi 25 godina, zadovoljstvo nam je sudjelovati u ovom projektu. Čestitamo dobitnici na osvojenoj nagradi. Sretni smo što će si opremiti dom našim vrhunskim proizvodima, jer imamo najveći izbor zavjesa, tepiha i podnih obloga u Hrvatskoj -poručio je direktor Goran Fric.

Nada je odmah krenula u razgledavanje u poslovnici u zagrebačkoj Slavonskoj ulici. Proizvodima je bila oduševljena i njezina unuka.

- Sigurno ću nešto i njoj uzeti. Svidjele su joj se jastučnice - izjavila je Nada. Dodaje kako je godinama igrala nagradne igre te da je ovo prvi put da joj se posrećilo.

- Namjeravam i dalje igrati nagradne igre - govori dobitnica.

Komentiraj, znaš da želiš!