Obavijesti

Viral

Komentari 1

Nagradna igra 24sata: Sakupi 10 kupona i osvoji Mazdu CX-3

Nagradna igra 24sata: Sakupi 10 kupona i osvoji Mazdu CX-3

Čitatelji od 3. do 12. rujna trebaju sakupiti deset kupona i poslati ih na adresu 24sata kako bi sudjelovali u nagradnoj igri te bili u mogućnosti osvojiti novi automobil

VIDEO

Ponovno se igramo s vama, a u novinama možete sakupljati nove nagradne kupone i pomoću njih osvojiti fantastičan i iznimno vrijedan automobil - Mazda CX-3. Od 3. 9. (ponedjeljak) do 12. 9. (srijeda) svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i sakupljati te će tijekom 10 dana sakupiti ukupno 10 kupona, a 13.  i 14. rujna 2018. bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili 9 nagradnih kupona + joker kupon ili 8 nagradnih kupona + 2 različita joker kupona), ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 350, 10 001 Zagreb, s naznakom 24sata nagradna igra “Osvoji Mazdu CX-3“. Mazda CX-3 nudi vrhunsku razinu udobnosti, sportski i dinamičan izgled, savršena je za vožnju po gradu i na otvorenoj cesti te ima beskompro misne performanse.

Nijedna pristigla kuverta koja sadrži 10 kupona od kojih su minimalno dva ista ili 8 različitih kupona i 2 ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćena i neće sudjelovati u nagradnoj igri. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na navedenu adresu do utorka, 25. 9. 2018., do 9 sati. Čitajte i dalje dnevne novine 24sata i u tiskanom izdanju pronađite nagradne kupone. Deset kupona i malo sreće potrebno vam je da se odvezete u potpuno novom fantastičnom automobilu, a to je u najnovijem kolu nagradne igre 24sata vrhunska Mazda CX-3. 

Pravila o korištenju osobnih podataka

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Osvoji Mazdu CX-3”, koja se održava u jednom kolu, od 3. 9. do 12. 9., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka.

Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegovog zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.
GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu

Danas je međunarodnom izložbom pasa, na kojoj je prijavljeno gotovo 4.000 ljubimaca iz cijelog svijeta, počelo zagrijavanje za najveći svjetski kinološki spektakl. Prijenose finala uživo možete pratiti na 24sata!