Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nagradna igra: Zaigraj i osvoji sjajni Mitsubishi Space Star

OD PETKA Svakog dana u 24sata objavljivat ćemo kupone. Sakupljajte ih i uz malo sreće možete osvojiti fenomenalnu nagradu - vrhunski auto Mitsubishi Space Star..

U petak, 17. svibnja, krećemo s novom nagradnom igrom u kojoj uz pomoć deset kupona iz tiskanog izdanja 24sata možete osvojiti vrhunski automobil - Mitsubishi Space Star. 

Simpatičan, praktičan, kompaktan i učinkovit Mitsubishi Space Star 1.0 2WD MT Entry kombinira živahnu izvedbu i nisku potrošnju. Bilo u gradu, bilo na otvorenoj cesti, uživat ćete u sportskoj stabilnosti, živahnom ubrzanju i izuzetnoj okretnosti koja čini parkiranje igrom. Dok inovativni dizajn vanjštine istražuje nove horizonte, živahan motor privlači osmijeh na vaše lice. Uživat ćete u: komforu iznenađujuće prostrane kabine, iznimnoj stabilnosti, okretnosti i ekološkim performansama. 

Od 17. svibnja (petak) do 26. svibnja (nedjelja) svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i sakupljati te će tijekom 10 dana sakupiti ukupno 10 kupona. 27. svibnja i 28. svibnja 2019. bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili 9 nagradnih kupona + joker kupon ili 8 nagradnih kupona + 2 joker kupona), ispune ih traženim podacima i  pošalju na adresu P.P. 195, 10 001 Zagreb s naznakom “24sata nagradna igra – Osvoji Mitsubishi Space Star”.

Nijedna pristigla kuverta koja sadrži 10 kupona od kojih su minimalno dva ista ili 8 različitih kupona i 2 ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćena i neće sudjelovati u nagradnoj igri. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na navedenu adresu do utorka 11. lipnja 2019., do 9 sati. Nagrada će se istog dana nakon 10 sati javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata, Oreškovićeva 3d, Zagreb uz nadzor tročlane komisije i prisutnost javnog bilježnika. 

Pravila korištenja osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri „Osvoji Mitsubishi Space Star“, koja se održava u jednom kolu od 17.5. do 28.5. 2019., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Komentari (4)
  • Jel netko vjeruje u to uopće??

    26. 5. 2019,   09:50
  • Nekad bi i nama trebalo neku nagradnu igru s ovakvim automobilom !

    25. 5. 2019,   21:32
  • ..koja navlakuša od članka , jer autora se bilo stid potpisati imenom i prezimenom...;-))...a gdje su kakve nagrade za portalske čitaoce ????

    18. 5. 2019,   11:57