Obavijesti

Viral

Komentari 0

Najčudnija pića dostupna na japanskom tržištu

Najčudnija pića dostupna na japanskom tržištu
5

Pepsi s okusom krastavca, majčino mlijeko u tetrapaku, dijetalna voda ili voda s okusom salate samo su neka pića za kojima su Japanci poludjeli

VIDEO

Japanci su oduvijek bili poznati po zanimljivim i inovativnim idejama. Ovaj put je u pitanju odabir deset najneobičnijih bezalkoholnih pića koja su na njihovom tržištu pun pogodak. Pogledajte o čemu je riječ: 1) Coolpis je inače hladni napitak s okusom breskve. No sada je na tržište lansiran okus Kimchee - što je tradicionalno korejsko jelo od kupusa i papra. 2) Black vinegar juice bar se sastoji od octa, sojinog mlijeka, soka crvene naranče te soka od borovnice. Japanci tvrde da je odličan za zdravlje i mršavljenje. 3) Water salad u prijevodu znači voda s okusom salate, što je i sam opis napitka. Prodaje se u nekoliko okusa salate, a potražnja je navodno velika. 4) Hot Calipso je jedno od omiljenih pića Japanaca. Napravljeno je od mlijeka ali ima okus po jogurtu.Radi se u četiri različita voćna okusa. Najzanimljivije je da se poslužuje vruće. 5) Final fantasy potion namjenjen je ljubiteljima istoimene videoigrice koji provode većinu svog vremena ispred računala. 6) Bezalkoholno pivo za djecu izazvalo je opću zaluđenost među mališanima. Isti proizvođač uz to nudi i šampanjac i vino za djecu. 7) Konzervirana kava je neobična radi svog pakiranja u limenci. Dostupna je u četiri okusa. 8) Majčino mlijeko u tetrapaku vjerojatno je najkontroverzniji napitak. Dostupno je bebama kao i odraslim ljudima u trgovinama. 9) Dijetalna voda najveća je tržišna varka u Japanu. Mnogi stručnjaci usprotivili su se prodaji, no bogati i slavni u Japanu kupuju vodu na veliko. 10) Pepsi ice cucumber najnoviji je napitak s okusom krastavca koji je lansirala poznata tvrtka Pepsi. Japanci su oduševljeni idejom, a prodaja je u mjesec dana postigla izvrsne rezultate.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.